Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Svane Entreprise opruster med 10 Kubota minigravere

Svane Entreprise har vundet SE kontrakt opruster med Kubota
Svane Entreprise ApS med hjemadresse i Måde, syd for Esbjerg, har netop vundet den seneste udbudsrunde for Syd Energi A/S (SE). Udbuddet omfatter Fibergravning incl.”stik” med en ramme op til en hvis beløbsgrænse i Syd og Sønderjylland. Samtidig har de også muligheden for at kunne byde ind, blandt 4 andre entreprenører, i fiber, lav og mellemspænding, på opgaver over en hvis beløbsstørrelse.

Minigravere til svane entreprise

Siden marts 2002
Niels Svane Møller og Arne Ølholm Jørgensen har siden marts 2002 drevet Svane Entreprise sammen. Målsætningen i starten, var at kunne beskæftige 10-15 mand, men har de seneste år rundet 60 ansatte.

Fra små til store opgaver
Fra starten var kunderne primært lokale VVSér, El-værket og Esbjerg Kommune. Efterhånden gik det i retningen af kabelnedgravning, hvor de blev udvalgt til at lave de første pilotprojekter på fiber. Efterfølgende har Svane Entreprise nedgravet et stort antal meter fiberkabler i Esbjerg Kommune og andre lokalområder i det Syd & Vestjyske område.

SE opgaven
I forbindelse med opgaven for SE, er der blevet åbnet et satellitkontor i Aabenraa, bemandet med formænd og entrepriseleder. Arne Ølholm Jørgensen forventer, at når man er kommet op på fuld bemanding, vil der være i området af 100 medarbejdere beskæftiget incl. underentreprenørerne.

Minigravere til Svane

Hvorfor Kubota minigravere
Hvorfor faldt valget på Kubotas minigravere, når der i forvejen var et andet foretrukket mærke inde i varmen. Arne Ølholm Jørgensen udtaler, at de havde en ældre Kubota K008 minigraver, der nærmer sig 2000 timer. Den har kørt ubeklageligt, er driftsikker og startvillig, selv ved lave temperaturer.
Derfor faldt valget på et større antal Kubota U10, som er modellen over, der standard er udstyret med 2-speed og samme 3 cyl. 10 hk diesel motor mm. Oven i handlen blev der også plads til et par Kubota KX019-4, dels for at teste denne 2 tons maskine af og dels fordi et af udlejningsfirmaerne i Esbjerg har anbefalet den.

Svane Entreprise
Svane Entreprise beskæftiger sig stadig med mindre spjældopgaver for lokale elektriker og VVSér. Samtidig har man valgt, at indkøbe lastbil og boreudstyr, således at man er mere fleksibel på graveopgaverne fremadrettet.