Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

RAVO til NCC Road

NCC Roads har netop fået leveret deres 4. RAVONy ravo til NCC fejemaskine, som skal supplere de daglige fejeopgaver. NCC har danmarks største flåde af fejemaskiner. De råder i dag over 32 fejemaskiner,hvoraf en stor del benyttes til fejning ved asfaltfræseopgaver. Den nye RAVO’s primære opgave bliver at klare de daglige gadefejningsopgaver hos de kommuner og virksomheder, hvor NCC har aftaler. Maskinen udstyres i nogle tilfælde med en meget fleksibel 3. kost, som også er i stand til at bekæmpe ukrudt. En billig og miljøvenlig metode.

De hollandske RAVO fejemaskiner har i flere år kørt hos NCC, som gennem tiden har testet lidt af hvert.

"Vi er godt tilfredse med produktet fra RAVO. Det er vigtigt for os med en høj driftsikkerhed, og så har vi et krav om at maskinen skal kunne køre på motorvej da vores opgaver ofte ligger spredt rundt i landet. Det giver os samme frihed som en lastbil, RAVO’en er bare meget mere fleksibel i byområder sammenlignet med lastvognsmonterede fejemaskiner", siger NCC’s Salgs- og Entrepriseleder Lars Poulsen som her ses ved overdragelsen hos Løweners servicecenter i Stilling, sammen med chauffør Jesper Løkkegård og Jesper Larsen fra Løwener A/S.