Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

30 knækkede med alt inklusive til Ramirent

 

V. Løwener A/S har indgået aftale med Ramirent A/S om udskiftning af udlejningsfirmaets eksisterende 22 ældre infrarød-styrede jordkompaktorer. Ramirent ønsker i stedet de kendte BOMAG-maskiner fra Løwener og har besluttet sig for hele 30 af de nye knækstyrede jordkompaktorer model BMP 8500 med trådløs radiostyring.ramirent caseKabel eller trådløs?
BMP 8500 er som standard forsynet med bådekabelstyring og trådløs radiostyring.
I modsætning til en infrarød styring, som kan generes af sollys, afstivninger i udgravninger eller ting, som afbryder ”øjenkontakten” mellem sender og modtager, er radiostyringen mere driftssikker og fri for forstyrrelser. Den, der kører gravemaskinen, kan faktisk sagtens betjene tromlen fra sin plads i førerkabinen!

Sørger for at opgaven blive løst så hurtigt som muligt
Den nye knækstyrede råjordskompaktor fra Bomag har en komprimeringskapacitet på 72 kN og et intelligent vibrationssystem (IVC), som optimerer kørehastigheden konstant og sørger for, at opgaven bliver løst hurtigst mulig. BMP 8500 er en stærk krabat med sans for at klare stejle stigninger på egen hånd. Den kan derfor i mange tilfælde selv komme op af en udgravning.

Både store og små render
Den standardmæssige arbejdsbredde på en BMP 8500 er 850 mm. Som ekstraudstyr kan den forsynes med letaftagelige udvidelsesringe, så den uden besvær kan komprimere render på kun 610 mm.

Drivkraften
Drivkraften kommer fra en 3-cylindret vandkølet Kubota-motor, som er både driftssikker, miljøvenlig og støjsvag. Den indbyggede oliealarm afbryder automatisk motoren, hvis oliestanden er for lav, eller hvis maskinen vælter.

Værdsat brændstofbesparende funktion
Bomags unikke ECOMODE-system, som er en kendt og værdsat brændstofbesparende funktion på de større Bomag-maskiner, er nu også integreret i BMP 8500 kompaktoren. Funktionen betyder, at motorens omdrejningstal automatisk sænkes til tomgang, hvis tromlen ikke har modtaget signal fra fjernbetjeningen i mere end 5 sekunder. Når motoren igen modtager køresignal, øges omdrejningstallet automatisk. Der er således ingen unødvendig støj og slitage på maskinen.

Ekstraudstyr
Som ekstraudstyr kan tromlen blandt andet leveres med få biologisk nedbrydelig hydraulikolie, mobil batterilader, speciel lakering og sideudvidelsesringe til valser for indstilling af arbejdsbredden.