Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubota KX019-4 minigravere til JM Trykluft

JM Trykluft har truffet deres valg
Igennem længere tid har JM Trykluft søgt efter nye minigravere i 2 ton klassen. Valget faldt på Kubota KX19-4. Det er den maskine på markedet i sin klasse, der har den mest rummelige kabine, og er nem at komme ud og ind af takket være sin brede dør. I det hele taget er der kælet godt for føreren, bla. er maskinerne udstyret med proportional hydraulik i joysticket til betjening af tiltskovlen .

Let adgang
Samtidig er adgang til olieskift og smøresteder let tilgængelige, hvilket gør en Kubota let at servicere. En vigtig detalje i udlejningsbranchen, da maskinerne ofte tjekkes for at opretholde en optimal standard.

Fra brugt til nyt
JM Trykluft har netop skiftet sine brugte 1.6 ton maskiner ud til nye Kubota KX019-4. JM Trykluft investerede i 2012 i nogle af de større modeller fra Kubota, og erfaringen og tilbagemeldinger fra kunderne har været meget positive, så valget af Kubota KX019-4 var ikke svært.

Det handler om kunderne
”Det handler om at gøre vores kunder tilfredse”, og hvis det viser sig at de bliver ved med at tage godt imod Kubota’erne, er der ifølge Direktør Christian Samuelsen fra JM Trykluft en god chance for at flere modeller fremover også bliver udskiftet til Kubota minigravere.

Kubota minigravere
V Løwener A/S ser generelt en stigende efterspørgsel fra udlejningsbranchen på Kubota minigravere. Ikke så underligt da den bedste forretning opnås med driftssikre og let kørte maskiner. Og som verdens største producent af minigravere, ved Kubota nok hvad der kræves.

Minigravere til JM Trykluft