Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Sorø Maskinudlejning med en ny stribe Bomag´er

En stribe nye BOMAG’er til sorø maskinudlejning caseSorø Maskinudlejning

Der er fuld fart i udlejningen hos Sorø Maskinudlejning ApS, som netop har udskiftet en stribe pladevibratorer.

”De gamle havde gjort det godt, og var faktisk stadig kørende. Men alderen havde efterhånden indhentet dem, så en udskiftning var på sin plads. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder så nyt materiel som muligt, og det skal samtidig være driftsikkert så ikke vi skal reparere på det hele tiden”, udtaler Kim Madsen.

Valget er faldet på BOMAG maskiner, da de er solidt opbygget og med god førerkomfort. Desuden er de større modeller med en fuldt lukket kappe, der beskytter motor mm mod sten og slag. Alle modeller er med BOMAG’s 3-2-1 garanti som giver 3 års garanti på maskinens vibrationssystem, 2 år på motoren og 1 år på resten.

Sorø Maskinudlejning ApS har fået i alt 11 nye maskiner fra 90 til 800 kg, heriblandt en radiostyret model, alle leveret af V. Løwener A/S.

På billedet ses Kim Madsen (Sorø M.) og Jesper Larsen (Løwener) med størstedelen af leverancen.