Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Sønderborg Kommune vælger Goupil el-bil

Når der fremover tømmes sønderborg kommune case  affaldsspande i Sønderborgs indre by, så sker det med en ny, eldrevet miljøbil. Det er et led i Vej og Parks nye, lydløse renholdelsesstrategi. Udover en batteridrevet miljøbil har Vej og Park nemlig også investeret i nye, eldrevne – og støjsvage – parkredskaber.

Miljøbilen Goupil G3 fra Løwener
A/S, har en rækkevidde på 80 km inden den skal oplades og det koster 15 kr. i strøm for 100 km kørsel. En ekstra gevinst ved den eldrevne miljøbil er, at den kan vende rundt på meget lidt plads, og det gør alting meget nemmere, når den skal køre på gågaden, hvor der er mange mennesker.sønderborg kommune case 2

Miljøbilen bliver meget synlig i bybilledet og er med til at styrke Sønderborg Kommunes grønne image. Det handler om grøn transport og mindre støj- og luftforurening i den indre by. I indkøb bilen er lidt dyrere, men i drift forventes den at være noget billigere end en traditionel model.

Vi har gennem længere tid ønsket at afprøve en elbil, men det en længere proces at få den helt rigtige model, der opfylder alle behov. sønderborg kommune case3Derfor har vi haft medarbejdere og arbejdsmiljøkonsulent med lige fra starten, og vi har haft den på prøve to gange inden vi fandt den helt rigtige løsning, siger Carsten Schultz, leder af Vej og Park i Sønderborg Kommune.

Hvis den eldrevne miljøbil lever op til forventningerne, er Carsten Schultz sikker på, at der kommer flere grønne og støjsvage elbiler i maskinparken.

Udover miljøbilen har Vej og Park også indkøbt fire løv-pustere, otte busk-ryddere, seks hæk-klippere, en stangklipper og en motorsav. Prisen er den samme som de traditionel benzindrevne modeller, men driften er meget billigere. De nye parkredskaber er meget mere brugervenlige og derfor populære hos medarbejderne i Vej og Park. Redskaberne er så lydsvage, at medarbejderne ikke behøver at bruge hørerværn og redskaberne vejer kun halv så meget. Batteriet sidder som en rygsæk på ryggen, så vægten bliver fordelt helt anderledes og ergonomisk korrekt.

Udover at de er eldrevne, så slipper vi også for at slæbe rundt på alle de benzindunke og påfyldningerne. Så alt i alt er de nye redskaber meget rene og lette. De lydsvage parkredskaber kommer også borgerne og byens gæster til gode, de vil nemlig også blive anvendt i de områder med mange mennesker, siger Carsten Schultz.

For mere information kontakt vores salgskonsulent Henning Stampe på mobil nr. 40 643 010 eller [email protected] Du er også meget velkommen til at kontakte Carsten Schultz hos Sønderborg Kommune på tlf. 27 905 955