Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

NCC køber den første BOMAG BM 500/15

Ingen skam at være den første

Fræserfører Allan Jensen, sønderborg kommune case 2NCC Roads A/S, har fået leveret den første BOMAG BM 500/15 asfaltfræser i Danmark, her på arbejde i Hobro.

Allan havde selvfølgelig sine betænkeligheder ved at skulle være den første i Danmark, som fik en BOMAG asfaltfræser, men Allan er ikke så bange for at prøve noget nyt, så han gik ind til det med åbent sind.

Det første Allan bemærkedesønderborg kommune case var, at støjniveauet er ekstremt lavt, så lavt at alle omkring ham ikke troede, han lavede noget. Jeg bliver ikke nær så træt af at arbejde med BOMAG asfaltfræseren, som jeg gjorde med min gamle asfaltfræser, udtaler Allan. BOMAG BM 500/15 har, som den eneste på markedet, et støjniveau, der er så lavt, at høreværn ikke er påbudt. Eneste minus ved det er, at nu har jeg ikke længere en undskyldning for at høre telefonen, når chefen ringer, siger Allan med et smil.

Efter at have arbejdet med BOMAG asfaltfræseren en tid har Allan bemærket andre gode ting ved den, bl.a. at den er meget rolig og stabil. Dette skyldes, at fræservalsen har 8 ekstra tænder, 4 på hver valsekant og det bevirker, at den skærer bedre fri. Dermed mindre vibrationer og samtidig beskytter det valsen mod slid. Allan har også fortalt mig, at valsen er nem at af- og påmontere, fordi både valsen og lågen bliver styret på plads ved hjælp af en centreringstap.

Ved brug af læssebåndet opdagede Allan hurtigt, at han nu kan fylde en 4-akslet lastbil helt op.

Ved mit besøg (Henning Stampe, V. Løwener A/S) på Hobro Havn, fandt jeg hurtigt ud af, at Allan er god til at sætte sig ind i ny teknik. BOMAG asfaltfræseren har som standard 3 hastigheder på valsen, og dem brugte han fuldstændig rigtigt ifølge BOMAG’s anbefalinger.

I dag har Allan absolut ikke fortrudt, at han fik en BOMAG asfaltfræser.

KONTAKTINFO

Fra Løwener – Henning Stampe på mobil nr. 40 643 010 eller [email protected]
Fra NCC – Fræserfører Allan Jensen på mobil nr. 41 704 572
Fra NCC – Afdelingschef Michael Pedersen mobil nr. 40 645 166

Personer på billedet:
Fra venstre fræserfører Allan Jensen, salgs- og entrepriseleder Brian Nielsen, Afdelingschef Michael Pedersen

Lidt teknisk data:
BOMAG BM 500/15 Asfaltfræser
Fræsebredde 500 mm
Fræsedybde 210 mm
Motor: Deutz, 125 hk
Vægt: 7.600 kg