Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

5,7 tons Kubotaer til Hov Anlægs- og Entreprenørfirma med MIG2 joystick

Firmaet Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS har for nylig fået leveret to nye 5,7 tons Kubota KX057-4 med Engcon EC206 og styresystemet SS10/Microprop med MIG2 joystick. Der er tre ruller og syv knapper i hvert joystick, så næsten alle arbejdsfunktioner inklusiv båndstyring, dozerblad og f.eks. frontrudevisker.

Entreprenør Peter Hansen fra Hov Anlægs- og Entreprenørfirma, fortæller at han straks blev begejstret for hans Kubotaer og MIG2 og den avancerede styring. Jeg kan godt lide noget nyt og smart.

b3      b1

Peter Hansen har prøvet at have en gravemaskine uden tiltrotator, men der gik kun ganske kort tid, før den blev eftermonteret.

– Det gik slet ikke. Jeg var ude på en plads, og så hvilket besvær maskinføreren havde med at tage grus fra ladet af en lastbil. Så måtte vi have eftermonteret en tiltrotator hurtigst mulig, siger Peter Hansen.

– Jeg indrømmer, at jeg godt kan lide noget nyt og smart. Jeg går meget op i, at grejet skal være i orden. Jeg er nok lidt perfektionstisk. Hvis vi komme med noget ordentligt grej, så viser det også, at vi laver noget ordentligtarbejde, siger Peter Hansen. Maskinfører John Danielsen kører med den ene af de nye maskiner på et projekt med kloakseparation ved Saralystparken i Højbjerg ved Aarhus, og han har vænnet sig til de mange funktioner i de to joystick.

– Jeg har tidligere arbejdet med, at tiltfunktionen sad i fodpedalerne, men nu har jeg det hele i hænderne, og det falder faktisk meget naturligt. Jeg har kørt med tiltskovl i mange år, men fik min første tiltrotator for et år siden, og i dag ville jeg nødig undvære det, siger John Danielsen.

– Jeg har tidligere arbejdet med, at tiltfunktionen sad i fodpedalerne, men nu har jeg det hele i hænderne, og det falder faktisk meget naturligt. Jeg har kørt med tiltskovl i mange år, men fik min første tiltrotator for et år siden, og i dag ville jeg nødig undvære det, siger John Danielsen.

– De nye 5,7 tons maskiner med tiltrotator er den helt ideelle maskinstørrelse til de fleste af vores opgaver. Den har magt over opgaverne, men fylder ikke så meget.

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Engcon. Med den nye styring kan vi koble op med en app og flytte rundt på funktionerne. Vi har fået flyttet lidt rundt, for at føreren følte sig godt tilpas med det. Jeg har også andre maskiner med Engcon, og det er bestemt ikke tilfældigt, at jeg har valgte det igen. Jeg er altid blevet behandlet rigtig godt, siger Peter Hansen. Hov Anlægs- og Entreprenørfirma arbejder sammen med en række lokale håndværkere og er ofte både de første og de sidste på et projekt – først med jord, kloak og beton og efter byggeriet gør de færdig med anlæg og belægning.

b2

Læs mere om Kubota KX057-4 her