Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubota

Kubota logo

Kubota er en japansk producent af minigravere, traktorer, havetraktorer, entreprenørmaskiner samt et væld af andre tunge maskiner. Herudover har Kubota i tidens løb også produceret en lang række forskelligt landbrugsudstyr samt motorer, ventiler m.m.

Virksomheden blev grundlagt i 1890 og har lige siden været en respekteret og anerkendt producent af både maskiner og motorer af forskellig art.

Produkter i sublim kvalitet

Et kendetegn, som går igen ved de mange forskellige typer af produkter, som Kubota har produceret, er, at kvaliteten af produkterne altid er i top. Producenten har nemlig stort fokus på at sikre, at alle produkter er produceret af gode og solide kvalitetsmaterialer, således du som kunde kan få et gedigent produkt, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Få kyndig rådgivning inden køb

Hos Løwener har du som kunde altid rig mulighed for at få kompetent og kyndig rådgivning inden dit køb. Vi besidder mange års erfaring indenfor salg af maskiner fra Kubota, og du kan derfor altid trygt rådføre dig med os inden dit køb, således du er sikker på at få valgt det rette produkt, som du kan få glæde af i en længere årrække.

Stort udvalg af Kubota forhandles hos Løwener

Hos Løwener er vi autoriseret forhandler af en bred vifte af forskelige produkter fra producenten, Kubota. Vi har et alsidigt sortiment bestående af alt lige fra minigravere til havetraktorer, entreprenørmaskiner samt øvrige tunge maskiner fra producenten.

Se mere om Kubota