Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

15 Kubota minigravere til G.S.V. Materieludlejning

G.S.V. MaterieludlejningGSV materieludlejning case GSV materieludlejning case3 GSV materieludlejning case2 er en 100 % dansk virksomhed, der tilbyder landsdækkende udlejning af maskiner og materiel til løsning af dine jord-, anlægs- og byggeopgaver. Vi beskæftiger mere end 100 medarbejdere, som er fordelt på 9 afdelinger rundt omkring i Danmark. Hovedsædet og administrationen ligger i Ishøj.

G.S.V. Materieludlejning A/S er et af de ældste udlejningsfirmaer i Danmark. Selskabet blev stiftet i 1964 af Grunnet, Svendsen og Vaskær (deraf navnet) og vi kan derfor i år fejre vores 50 års fødselsdag. Lige siden 1964 har GSV beskæftiget sig med udlejning af alle former for materiel til bygge- og anlægsbranchen, offentlige myndigheder, industri samt private.

I gennem tiden har vi udviklet en specialiseret knowhow inden for materielsammensætning der gør, at vi er en af de førende udlejere med det nyeste materiel til bygge- og anlægssektoren.

Løwener har netop leveret 15 stk Kubota U10-3 minigravere med sidemonteret joystik til GSV klar til udlejning.

Se mere her om U10-3 med joystik!

GSV materieludlejning case4