Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Klintholm I/S Deponi har netop fået leveret en Bomag lossepladskompaktor BC 773 RS-5

Klintholm I/S Deponi har netop fået leveret en Bomag lossepladskompaktor BC 773 RS-5

Bomag lossepladskompakter er som den eneste bygget 100% til formålet, altså ikke en modificeret gummihjulslæsser, er en markant bedre maskine til formålet og meget bedre komprimering af affaldet. Høj førerkomfort bl.a. på grund af den måde maskinen pendler på.

Designet
Fra allerførste streg på papiret designet og tænkt til det hårde miljø som det er at køre i et deponi, det kan Bomag gøre i og med at de ikke producerer gummihjulslæssere, som for mange producenters vedkommende danner basis for deres affaldskompaktor.

Opbygning af kompaktoren
Både kompaktorens forreste og bagerste kropsdel er helt lukket i bunden og op ad siderne så affald og andre genstande ikke kan trænge ind i motorrummet og beskadige motoren og hydraulikdele. Dette er muligt fordi Bomag kompaktoren er konstrueret så den pendler i rammeledet. Desuden er styrercylinderne placeret så højt som mulig på ramme for at undgå beskadigelse.

Førerkomfort
Indstigningen til den dejligt store, rummelige, støjsvage og vibrationsdæmpede førerkabine lossepladskompaktoren sker ved skridsikre trappetrin bag maskinens venstre baghjul. Skråtstillet trappe med vandrette trin, gode greb i både højre og venstre side, gangbro med gelænder hen forbi døren til kabinen, så indstigningen kan ske på en sikker måde.
Kabinen er med fladt gulv, og store skråtstillet fodhvilerplade samt en bøjle til at hvile fødderne på, så der kan skiftes fodstilling, så føreren ikke bliver fastlåst i en bestemt stilling.
Det automatiske klimaanlæg har luftdyser som kan rettes mod frontruden, ned til fødderne og mod kroppen, så føreren kan få den optimale luftfordeling i kabinen. Ovennævnte er blot nogle af fordele.

Daglig tjek og kontrol af maskinen
Alle daglige kontrolpunkter foregår fra venstre side af maskinen, bl.a. olier, filtre og centralsmøreranlægget. Kontrol af alle disse punkter sker fra en stor skridsikker platform med gelænder. Adgangen til alle kontrolpunkterne sker ved elektrisk åbning af den store motorhjelm, som er i et stykke, motorhjelmen åbner helt op bagud, så der er fuld adgang til alle tjekpunkter uden brug af værktøj. Påfyldning af dieselolie er lavt placeret, så det kan påfyldes fra jorden og dermed også uden risiko for at falde ned af maskinen.

God service også efter levering
Hos Løwener har vi montør/tekniker som er specielt trænet i både betjening og vedligeholdelse af en affaldskompaktor. Vi har en helt fast procedure i forbindelse med aflevering af en affaldskompaktor, så både personale som skal betjene og vedligeholde maskinen, får den træning der er nødvendigt for at de føler sig 100% trygge ved maskinen. Denne ydelse er ikke tidsbestemt, vi bruger den tid der er nødvendigt for at personalet føler sig klar til at overtage maskinen. Hvis der er behov for yderlig instruktion efter nogle dage, genoptager vi træningen. Det er lige så vigtigt for os at I kommer godt i gang, som der er for jer. Vi leverer selvfølgelig en instruktionsbog på Dansk.

Om Bomag
Bomag er verdens største producent af komprimeringsmaskiner inden for jord- og grus materialer, asfalt og affald. Bomag producerer 120-140 affaldskompaktor om året, i størrelser fra 25 til 56 tons. Alle maskiner kan skræddersys så de passer til netop de ønsker der passer til den enkelte kunde og dens opgaver.