Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

8 Kubota KX057-4 minigravere til Henning Have

8 Kubota KX057-4 minigravere til Henning Have A/S - Entreprenør

Løwener har netop leveret 8 stk 5,5 tons minigraver til Henning Have.

Alle sammen er med centralsmøring og aircondition.

Læs mere om Kubota KX057-4 minigraver HER

Se vores store udvalg af Kubota minigravere HER

Da Løwener A/S levererede otte styk 6 tons Kubota til Henning Have A/S i Vejen, blev det fejret med bobler og tapas fra sælgerens bagagerum sammen med Henning Have og en række medarbejdere

Det er ikke ret ofte, at der leveres otte nye maskiner på én gang. Derfor vakte det opsigt blandt medarbejdere på kontor og værksted hos Henning Have A/S, da blokvognen rullede ind og otte Kubota-maskiner fra Løwener blev linet op til fotografering.

Endnu mere opsigt vakte det, da sælgeren lod propperne springe, og der blev serveret tapas fra biltaget. Henning Have fik straks fat i de medarbejdere, der var hjemme, og der blev skålet for de nye maskiner. De erstatter seks maskiner af andre mærker og udvider flåden med to til 10 Kubota-maskiner til i alt 17 maskiner på ca. 6,0 tons.

- Det er en maskinstørrelse, der er meget velegnet til jordarbejdet på byggepladser både til kloak og til udgravning af fundamenter. Vi fik to Kubota i efteråret, og dem har vi været godt tilfredse med. De har haft lave driftsomkostninger, og så er de vældig førervenlige. Vi har kun fast fører på halvdelen af maskinerne. Derfor er det vigtigt, at de er lette at gå til, siger Henning Have.

Kubota-maskinerne er leveret med tiltskovl og centralsmøring, men ellers uden ekstraudstyr.

- Vi kører 6.000-10.000 timer eller op til ca. fem år med maskinerne før udskiftning. Det er vigtigt at holde en løbende udskiftning i gang. Vi holdt lidt igen ved finanskrisen i 2008-2009, men det blev dyrt senere. Vi har ca. 45 gravemaskiner og køber hele tiden nye.

Henning Have A/S arbejder primært 30 km nord og syd for motorvej E20. Firmaet løser også jævnligt opgaver i København, men det er primært, når jyske kunder har fået opgaver øst for Storebælt.

- Vi har heldigvis rigtigt meget at lave til vore 160 medarbejdere, siger han og bliver bekræftet på pladsen, hvor en entrepriseleder er rigtigt glad for at se de nye maskiner. Han har savnet maskiner ude på sin byggeplads.

Selv om Henning Have A/S er et større entreprenørfirma med egne grusgrave og vognmandsforretning, lægger Henning Have vægt på de mindre entreprenøropgaver.

- Vi er ikke med på byggeriet af de store datacentre. Der er for meget administration og for mange møder, som vi sjældent får den rigtige pris for. Vi er dog med på byggeriet af Aabenraa Sygehus, hvor vi har en ret stor entreprise, fortæller Henning Have.