Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Entreprenør på ret kurs med seks nye Kubota-maskiner

Entreprenør på ret kurs med seks nye Kubota-maskiner

Sorte tal og travlhed for Brdr. Mann i Bjerringbro efter dyk for fire år siden
Det skal somme tider være skidt, før det kan blive rigtig godt. Det er firmaet Brdr. Mann Entreprenørforretning i Hjorthede ved Bjerringbro i fuld gang med at manifestere. For fire år siden tog brødrene Leo og Thomas Mann et dyk med virksomheden. Om igen efter en konkurs. 30. juni kan der sættes to streger under det seneste årsregnskab.
”Vi lander på et overskud på omkring tre millioner på en omsætning på 18 millioner kroner”, fortæller en veltilpas Leo Mann.

Han har netop købt en ny 2,6 tons Kubota-minilæsser i maskinflåden. Tilmed den første af den nye Kubota model RT260-2, som forhandler Løwener har leveret. Men absolut ikke den første nye Kubota, som Bjerringbro-entreprenøren har sat på maskinlisten. Alene inden for det seneste års tid er det blevet til seks Kubota-leverancer fra Løwener. Tre minilæssere og tre Kubota minigravere.

Meste grej er nyt
”Vi laver jord, kloak og belægning som underentreprenør for større entreprenørfirmaer, og vi har forrygende travlt. Det går faktisk sindssygt godt. Vi har meget grej, og det meste er nyt. Derfor er det kun ganske lidt, vi lejer. Når vi selv har maskiner og materiel, véd vi også, at det er til rådighed, når vi skal bruge det”, siger Leo Mann.

I øjeblikket har Brdr. Mann gang i større projekter både i Aalborg og Horsens. I det nordjyske laves både jord-arbejde, kloak og belægninger i forbindelse med renovering af nogle boligblokke. I Horsens gælder det fortove, belægning og kloakarbejde. Også her i forbindelse med et større renoveringsprojekt, som firmaet i det hele taget har mange af.

Den lille ny er stærkest
”Den nye Kubota RT260-2 erstatter en Kubota RT280, som vi havde to af. Den ene med kabine, som vi har beholdt, og den anden uden, som vi nu skifter til RT260’eren. Det lidt spøjse er, at den nye og lidt mindre maskine faktisk løfter bedre end den større RT280’er. Den er stærkere i hydraulikken og har mere power. Skubbekraften er den samme på Kubota RT260-2 som på RT280. Transporthastigheden er så en anelse lavere. RT260-2 kan køre 20 km/t, hvor RT280’eren magter 28 km/t. Det er uden betydning. Vi skal jo ikke bruge den til landsvejskørsel”, fastslår Leo Mann.

Det er Kubotas egen motorfabrik, der har sørget for Stage V-maskinkraften til den nye Kubota RT260-2. Minilæsseren har 26 heste i motorrummet i modsætning til den større RT280’er, som har 45 hk. Men altså uden at det har betydning for præstationerne. Tværtimod, vurderer entreprenøren i Bjerringbro.

Se hele udvalget af Kubota minilæssere fra Løwener HER

 

De sprittede hænder både før og efter, for naturligvis skulle der gives hånd på den sjette nye Kubota til Brdr. Mann i løbet af lige godt og vel et års tid.
Leo Mann (til venstre) og salgskonsulent Per Hermann fra Løwener (til højre)

 

Artiklen er skrevet af avisen Maskin- & Materiel Magasinet

 

Kontakt Per Hermann om
Entreprenør på ret kurs med seks nye Kubota-maskiner
Per Hermann
Salgskonsulent Midt/Østjylland
Ring på:
+45 40 643 002
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Per
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Per.