Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

3 Kubotaer minigravere til PJP Murer og Entreprenørfirma

PJP Murer og Entreprenørfirma har netop fået leveret 3 Kubota minigravere

Kubota U10-3 minigraver med joystick og hydraulisk hammer
Super kompakt Kubota minigraver uden bagende med sidemonteret joystick. Minigraveren vejer 1,1t. Modellen fås også som almindelig eller som el-maskine.

Kubota U27-4 minigraver
Kubota U27-4 er udviklet og fremstillet til opgaveløsning under trange pladsforhold. Den er stærk med en solidt afbalanceret gravekraft. Minigraveren vejer 2,6 ton.

Kubota KX019-4 minigraver
Kan med en gravedybde på 2,6 m lige nå det ekstra stykke, der ofte mangler. Nyudviklet kabine med gode adgangsforhold og rigelig plads. Vejer 1,9 t.

Læs mere om alle vores minigravere her

For mere information kontakt Per Hermann på mobil nr. 4064 3002, eller [email protected]

PJP Murer og Entreprenørfirma
Firmaet udfører alle former for entreprenørarbejde. De arbejder med alt lige fra udgravning til din nye havestue, byggemodning af nye udstykninger, vejanlæg eller en ny sø. Firmaet har alle nødvendige maskiner og værktøj – lige som vi har stor erfaring med entreprenøropgaver. Deres speciale i beton- og jordarbejde gør dem til en solid partner inden for entreprenørarbejde.