Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

3 Kubota minigravere til Allan Villadsen A/S

3 Kubota minigravere til Allan Villadsen A/S

Kloak og VVS firmaet Allan Villadsen A/S har travlt og får bl.a. flere og flere spændende opgaver inden for kloakområdet.
Man besluttede derfor i februar 2019 at investere i tre nye gravemaskiner til mindre og mellemstore graveopgaver. Efter en grundig research fandt man frem til at maskinerne skulle komme fra Kubota og leveres af Løwener.
Det blev til følgende maskiner (selvfølgelig lakeret i deres sædvandige blå farve):

I den forbindelse udtaler Kent Hansen, ansvarlig kloakmester hos Allan Villadsen A/S. ”For os var der ingen tvivl om at det skulle være maskiner fra Kubota. Vi søgte fra starten efter maskiner, hvor kvalitet og funktionalitet var i top og de egenskaber får vi med Kubota-maskinerne. Samtidig fandt vi i Løwener en partner som kunne sikre os en god aftale både ift. pris og service.”

Lidt om firmaet
Allan Villadsen A/S er beliggende på Valseholmen i Hvidovre og udfører udover diverse kloakarbejder også VVS arbejde herunder styring af varmecentraler for en lang række boligselskaber, virksomheder og private kunder i Storkøbenhavn. Hertil kommer at man også har en anlægsafdeling der projekterer arbejder inden for VVS.
Virksomheden er således relativ unik i sin opbygning og kan løse selv komplicerede opgaver indenfor kloak og VVS områderne.