Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Wyler

Wyler

WYLER AG, med hovedkontor i Winterthur, Schweiz, kan se tilbage på en tradition inden for hældningsmåling, der stammer tilbage mere end 80 år. Takket være anvendelsen af ​​avancerede teknologier og konsekvent udvikling af nye produkter er WYLER AG blandt verdens førende producenter af måleudstyr og -systemer til præcisionshældning. Fra traditionelle præcisionsåndniveauer til komplekse elektroniske målesystemer bruges WYLER-produkter med succes over hele verden.

Så langt tilbage som gamle tider blev vinkelmåling brugt i opførelsen af ​​bygninger, til udarbejdelse af enkle byplaner og selvfølgelig til maritim navigation. Værktøjerne var meget upræcise, og kun gennem udvikling af nye materialer og behandlingsteknikker var det muligt at udvikle nye og mere præcise vinkelmåleværktøjer. For eksempel førte sådanne forbedringer til udviklingen af ​​sextanten, baseret på planerne fra den engelske fysiker og astronom Isaac Newton, i 1727, og den første teodolit, der blev bygget af fysikeren Dollond i 1760. Begge værktøjer kan betragtes som milepæle i historie af vinkelmåling.

Målingen af ​​vinkler og hældninger er uundværlig i moderne teknologi. Hældningsmåling, et specielt vinkelmålsområde, anvendes i forskellige former, især til kvalitetssikringsformål. Et klinometer kan bruges til at måle ikke kun en hældning, men også retningen af ​​en linje, f.eks. En føringsbane eller en overfladeprofil, såvel som til langsigtet hældningsovervågning af strukturer.   

På grund af stigende krav til præcision, opløsning, pålidelighed og registrering, erstattes det klassiske åndeniveau, som tidligere havde fungerede ingeniører under opførelsen af ​​bygninger, broer og maskiner, i stigende grad med elektroniske hældningsmålesystemer og tilhørende analysesoftware . 

Den seneste udvikling er et skridt mod hældningssensorer, der er integreret sammen med sensorer til andre målinger. Deres måledata kan overføres via kabelforbindelser eller trådløse standarder som Bluetooth, WLAN osv. Og læses af en passende evalueringsenhed. Mange af vores kunder bruger i stigende grad vores måleapparater og sensorer som en del af et højt niveau digitalt netværk. Måledataene videresendes til et informationssystem, hvor de behandles, fx til overvågning af en struktur, til styring af en proces eller til statistiske formål, for eksempel inden for et kvalitetssikringssystem.

Læs mere her