Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fokus og Målsætning

njHjemmeside

Niels Barfod Jakobsen, Adm. direktør og ejer

 

Stærke samarbejdspartnere. Vi har et tæt samarbejde med nogle af verdens førende og mest udviklingsorienterede producenter. For vores kunder betyder det, at produkterne er i overensstemmelse med den nyeste udvikling, at kvaliteten er høj og prisen konkurrencedygtig.

Øget effektivitet og konkurrenceevne. Vores kunder skal opnå større effektivitet og bedre konkurrenceevne ved at handle med os, end de kan få ved at handle med andre. Det sikrer vi med effektive, driftssikre og arbejdsmiljørigtige produkter og løsninger, som giver lavest mulige enhedsomkostninger beregnet ud fra de samlede omkostninger til investering og drift i produktets levetid.

Rigtige produkter og løsninger. De indledende faser af et salg indeholder ofte et stort element af rådgivning. Vores medarbejdere har højt kvalificeret og opdateret viden inden for deres produktområde. De kender kundernes hverdag og kan sætte sig ind i deres behov, løse problemer og foreslå alternative løsninger i tæt samarbejde med kunden. Og hos vores producenter, kan vi trække på endnu mere specialiseret viden om teknologi, produkter og metoder.

Leveringssikkerhed og service. Vi føler et stort ansvar for, at de produkter og løsninger vi sælger, leveres til tiden og fungerer efter hensigten. Et Løwener skilt på et produkt er garanti for rettidig levering og god service, både før, under og efter leveringen.

Færre leverandører – en fordel for kunden. Vi leverer et bredt og dybt udvalg af produkter og løsninger, så vore vores kunder som oftest kan reducere antallet af leverandørkontakter. Og færre leverandører giver større sikkerhed for at logistik, kvalitet og at økonomi er i orden.. og ansvaret er placeret ét sted.