Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

KIMLA

 

KIMLA er den eneste virksomhed i Polen designer og producerer så effektiv og hurtig samt stabil og let at bruge CNC-enheder.

Vi opnåede lederstillingen takket være kreative projekter, effektivitet og imponerende udviklingsdynamik. Denne position blev også påvirket af vores venlige, respektfulde holdning til kunder, hvis tilfredshed er afgørende for udviklingen for os. Vi har fået vores omfattende erfaring med implementering af avancerede projekter i 22 år.

I begyndelsen fokuserede vi på produktion af elektronik og kontrolsystemer til CNC-værktøjsmaskiner. Det viste sig imidlertid snart, at vores medarbejders kreativitet og potentiale muliggør implementering af meget mere komplekse projekter, hvorfor vi snart begyndte produktionen af ​​maskiner, der er kendetegnet ved meget større teknisk udvikling, enestående ydelse og hastighed. På nuværende tidspunkt tilbyder Kimla-maskiner alle tilgængelige teknologiske muligheder. Vores maskinværktøjer er resultatet af mange års erfaring og innovative projekter.

I dag, anerkendt som branche førende, med over 2.500 maskiner installeret hos vores kunder, udvikler vi konstant og leder efter nye løsninger. KIMLA-enheder opnår den højeste ydelse på markedet til priser, der er langt lavere end dem, der tilbydes af velrenommerede virksomheder fra hele verden. Vi forbedrer de værktøjsmaskiner, vi fremstiller, og øger konstant deres parametre. Dette er muligt takket være udvidelsen af ​​anlægget med flere nye produktionshaller og it og teknologiske faciliteter.

KIMLA designer og producerer fræse-, rør-, plade fiber laser- og vandstråleskæremaskiner.

Kimla var den første i verden, der integrerede et trykksystem for at beskrive klipdetaljer. Du behøver ikke længere manuelt at beskrive detaljerne, når du har skåret dem ud. Inden der skæres, lægger et specielt skrivehoved beskrivelser af detaljer på et metalplade. Alle detaljer efter klipning kan let identificeres. Kimla fiberlasere har mange fordele: fremragende kvalitet og høj ydeevne med evnen til at tilpasse dem til individuelle kundebehov. En yderligere fordel ved Kimla-lasere er deres gunstige pris. Kimla-lasere fremstilles afhængigt af behovene i forskellige konfigurationer og arbejdsområder. Denne mangfoldighed vedrører: graden af ​​automatisering, kraften i laserkilden og udstyr. Kimla-firmaet fremstiller lasere med både et arbejdsbord, hvilket er en vigtig faktor for høj ydeevne til en lav pris samt produktionslasere med automatisk pallebytte, med ekstraktionssystemer samt rednings- og produktionsforberedelsessoftware.

Læs mere her