Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

HGG

HGG Group logo

Ideen til automatisk profilskæring kom fra HGG i 1984

I 1984 kunne man ca. 50 km nord for Amsterdam i Holland finde en mindre stålforarbejdende virksomhed. Virksomheden skar dengang rør i en manuel proces, der bød på nøjagtigt de samme udfordringer, som dem, vi oplever i dag: Krav om højere produktivitet, problemer med at finde håndværkere med den fornødne faglige ekspertise og erfaring, stadigt højere krav til sikkerhed og kvalitet samt vanskeligheder ved at tackle komplekse profiler.

Tre af virksomhedens ingeniører, Hans Helmhout (H), Piet Goverse (G) og Pieter Glijnis (G), besluttede sig for at tage udfordringen op i et ret så ambitiøst projekt, hvor målet var at udvikle rørskæremaskine nr. ét. De tre var nemlig overbevist om, at der med en sådan løsning kunne opnås en markant forøgelse af produktiviteten, samtidig med at de  indbyggede funktioner til svejseforberedelse ville spare et stort forbrug af tid og penge til  efterfølgende tilpasningsarbejde.

Kort efter at pilotprojektet var fuldført med stor succes i 1985, blev HGG Group grundlagt af Pieter Glijnis – én af de tre hollandske pionerer. Herfra startede HGG for alvor et omfattende arbejde med videreudvikling af 3D skæreløsninger og tilbød kunderne såvel skæreudstyr som udførelse af skærearbejde.

HGG var banebrydende inden for 3D profilskæring for mere end 30 år siden, og HGG fortsætter i dag i samme spor og med fokus på det oprindelige mål, som er automatiserede og produktive højkvalitets skæreløsninger, som sparer kunderne for et stort forbrug af mandetimer og penge.