Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

GYS

GYS blev oprettet i 1964 og er en fransk industrikoncern med 650 ansatte verden over. Med et førende forskningscenter er GYS en vigtig aktør inden for design og fremstilling af svejseudstyr, batteriopladere og karosserisystemer.

Vores produkter

GYS designer og fremstiller 3 produktserier 

  • Udstyr til svejsning. GYS tilbyder et af de bredeste udvalg af udstyr, tilbehør og svejsematerialer til håndværkere, industriister og specialister.
  • Udstyr til vedligeholdelse af batterier. Takket være sine to fabrikker tilbyder GYS en meget bred vifte af batteriopladnings- og vedligeholdelsesprodukter, som i mere end 50 år har gjort mærket berømt over hele verden.
  • Udstyr til reparation af karosserier. GYS tilbyder det bredeste sortiment i verden af ​​udstyr til reparation af beskadigede køretøjer: tandreparation, svejsning, nitning, løftning, induktion samt alt det nødvendige hjælpe værktøj. Denne serie er designet og bygget i partnerskab med verdens førende bilproducenter, der ærer os med deres tillid dag efter dag.

Vores struktur

  • Forskning og udvikling. R & D-afdelingen samler over 60 eksperter inden for flere specialiteter (elektronik, mekanik osv.) Og er bærer af permanent innovation af højteknologiske produkter. I 2014 investerer GYS stort i åbningen af ​​et nyt forskningscenter for at gøre det muligt for vores forskere at udvikle og designe innovative systemer ved hjælp af avancerede værktøjer. Vores ingeniørers færdigheder kombineret med en god lytterende kunde gør det muligt konstant at tilbyde nye produkter, der imødekommer vores brugers behov.
  • Total integration af den industrielle proces. Besøg på vores produktionssted er en overraskende rejse gennem en utrolig mangfoldighed af brancher (elektronik, mekanik, transformer, ledninger, metalplader, maleri ...). Vores filosofi er baseret på den komplette integration af vores produktionsproces for at mestre enhver detalje. Denne industrialisering i ISO 9001-certificerede værksteder tilbyder vores kunder stor fleksibilitet og øget lydhørhed. Investeringen og den fortsatte forbedring af ydelsen på dette produktionsværktøj er vores grund til at leve, fordi vi mener, at dette er garantien for vores morgendagens konkurrenceevne.
  • International åbning. GYS er til stede i mere end 120 lande og stoler på sit hovedkvarter i Frankrig og dets datterselskaber for at udvide rækkevidden over hele verden. Drevet af et dynamisk team og en ambitiøs vækststrategi er vores mål at styrke rigdommen i vores internationale samarbejder og erobre nye territorier permanent.

Læs mere her