Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Messer Cutting Systems

Messer Cutting Systems logo

Messer Cutting Systems blev grundlagt i 1898 af den tyske Adolf Messer. Virksomheden startede ud som et familieforetagende og er gennem tiden blevet fusioneret med en række andre tyske virksomheder. I 2014 beskæftigede Messer Cutting Systems 946 medarbejdere.

Messer Cutting Systems mission er at bruge de ubegrænsede muligheder, de har, at skabe værdi til gavn for kunderne, og at åbne op for multidimensionel tænkning.

Messer Cutting Systemets er markedsledende producent af CNC termiske skæringsmaskiner.

Som en traditionel tysk ingeniørvirksomhed fokuserer vi på udvikling og produktion af skære- og svejsemaskiner i mere end 117 år. Vores viden repræsenterer en høj grad af investerings sikkerhed for vores kunder. Vi stoler på vores rødder som et tysk, familieejet selskab og forpligter os til værdierne i Messer World.

Deres mission er:
At bruge de ubegrænsede muligheder, vi har
At skabe værdi til gavn for vores kunder
At åbne op, tænke flerdimensionalt
Med dette i tankerne er vi i stand til at bygge broer til vores kunders fremtid.

At Messer Cutting Systems er et verdens selskab er en kendsgerning og en vision på samme tid. Tidligere har vores verdensomspændende vækst ført os til succes, markeds ledelse og multikulturel mangfoldighed.

Vi tror på det fremtidige potentiale, vi har som verdens selskab. I alle lande og regioner ønsker vi at få mest muligt ud af vores fælles kapaciteter til at garantere det langsigtede partnerskab med vores kunder.

“Excellence” er et resultat af vores værdier og vores centrale succesfaktor.

Produkter og tjenester
Forskning & Udvikling
Produktion og installation af CNC-skæremaskiner, CO2- og fiberlaserskæremaskiner, CNC-kontroller, eftermontering og miljøteknologi
Trænings- og applikationscenter
Software
Udstyr til oxyfuel-svejsning, skæring, lodning og opvarmning
Sikkerhedsovervågningsenheder
Services

Se mere om Messer her