Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Om os

Løwener – et firma med en glorværdig historie og nutidens fokus

Løwener Gruppen består af 2 selskaber, henholdsvis V. Løwener A/S og Løwener Industri ApS.V. Løwener A/S

Løwener A/S blev grundlagt i 1889 som en handels- og ingeniørvirksomhed. I oktober 2022 udskilte man industridelen til Løwener Industri ApS. således, at V. Løwener A/S i dag er et rent selskab med entreprenørmateriel og tilhørende service.

Løwener Gruppen forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til industrien, entreprenører, auto– og transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne. Vores mere end 134-årige historie dokumenterer firmaets stærke sider: evnen til at forny sig og opbygge teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og til at forudse markedets krav.

Løwener Vest

Løwener Gruppens virksomheder er i vækst, en stabil og troværdig leverandør og samarbejdspartner med et bredt udvalg af kapital- og forbrugsvarer inden for områderne:

Procesteknik

Maskinteknik

Værkstedsteknik

Entreprenørmateriel

Hos Løwener fokuserer vi på kundens behov for derved at være med til at skabe værdier for kunden. Derved vil alle vore kunder opleve fordelene ved at handle hos os.

Løwener Gruppen har i alt 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.