Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Persondata (GDPR)

V. Løwener A/S’ politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger
I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan V. Løwener A/S behandler persondata i relation til kunder og andre forretningsforbindelser.
Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som for eksempel kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

Hvilke persondata modtager V. Løwener A/S ?
V. Løwener A/S registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg og køb af varer og ydelser hos os.
Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik.
Ønsker du ikke at V. Løwener A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til ?
V. Løwener A/S bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi sende dig nyhedsbreve via e-mail. Se vores betingelser vedr. udsendelse af nyhedsbreve via e-mail HER.
Vores e-mail nyhedsbreve bruges til fremme af salg og samarbejde, bl.a. ved information til dig om relevante produktnyheder, gode tilbud og arrangementer. De bruges endvidere til statistik og interessemåling, eftersom vores e-mail nyhedsbrevsystem automatisk registrerer, hvilke kunder og hvor mange kunder, der vælger at åbne de enkelte nyheder.

Hvem videregiver V. Løwener A/S personoplysninger til ?
De personoplysninger, du afgiver til V. Løwener A/S som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig. Vi videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.
Eksempelvis, hvis du i forbindelse med et varekøb hos os får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysning om dit navn, adresse og dit køb tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Hvis du senere ønsker at gøre brug af garantien, vil det typisk medføre,  at relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen bliver overført til producenten af den vare, garantien angår.
Et andet eksempel er leasing. Hvis du i forbindelse med et køb hos os ønsker at afsøge mulighederne for leasing i stedet, kan V. Løwener A/S som et led i aftalen med dig videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til det leasingselskab, vi samarbejder med.

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data ?
V. Løwener A/S er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. V. Løwener A/S træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger tilintetgøres hændeligt eller ulovligt, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes helt eller delvist, når det ikke længere tjener et formål at opbevare dem.

Dine rettigheder
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke data, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem, eller hvis det ikke længere tjener en berettiget interesse eller et sagligt formål.

Hvis du har spørgsmål til V. Løwener A/S’ behandling af dine data eller til de informationer, vi indsamler, eller hvis du ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til V. Løwener A/S pr. tlf., e-mail eller brev. Kontaktoplysningerne fremgår af vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til V. Løwener A/S at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

 

V. LØWENER A/S

Niels Barfod Jakobsen
Administrerende Direktør