Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Ramirent udvider flåden med 12 Kubotaer

Tiden var inde til udvidelse af flåden af de helt små minigravere hos den store udlejningsvirksomhed Ramirent. I alt 12 stk blev det af de små velkendte nye Kubota U10-3 med joystick.

Ramirent er dygtige til at følge med i driftsomkostningerne på alle maskintyper, og har gennem årene prøvet forskellige fabrikater. En særdeles vigtig parameter i en udlejningsforretning, da driftstop hurtigt koster mange penge i erstatningsmaskine, kørsel osv. Det var derfor ikke tilfældigt at valget faldt på de små Kubotaer.

"Vi har haft Kubota igennem flere år, og ved at de sjældent byder på negative overraskelser. Og når de nu endelig har fået joystick op i armlænene som vores kunder efterspørger, ja så var valget ikke så svært", siger Jan Bursøe fra Ramirent.

Alle maskiner er udstyret med gule advarselslys og biologisk nedbrydeligt hydraulikolie, for at sikre bedst mulig sikkerhed for både omgivelser og miljø.

IMG_1469

 

På billedet ses Jan Bursøe og Jesper Larsen fra Løwener ved overdragelsen.

 

Kontakt Jesper K. Larsen om
Ramirent udvider flåden med 12 Kubotaer
Jesper K. Larsen
Produktchef, Øst
Ring på:
+45 40 643 017
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Jesper
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Jesper .