Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

RSA cutting system

 

RSA cutting system - PROFESSIONALISME MED ET SYSTEM.

Professionalisme med systembetydning: Som systemleverandør ser vi altid på det samlede billede. Ikke som et mål i sig selv, men fordi vi er overbeviste om, at vi kun kan give dig de bedste produkter. Produkter, der sømløst integreres i din fremstillingsproces, er effektive og leverer konsekvent den perfekte kvalitet, du forventer.

RSA's verden er vores kunders verden. De sætter de standarder, vi skal leve op til.

Vores modulopbyggede, yderst effektive og pålidelige savcentre, afgrænsningsmaskiner, børster og savklinger giver dig optimalt koordinerede moduler til selvstændig brug eller på linje med andre maskiner.

Som familieejet mellemstor virksomhed baserer vi også vores handlinger på tre principper: tænkning på lang sigt, innovation og højeste kvalitet.

Tænker langsigtet

Vores mentalitet er ikke hurtig succes, men langsigtede partnerskaber. Grundlaget er absolut professionalisme og pålidelige produkter og tjenester. Dette er vores erklærede mål. Vi ønsker, at du skal vide, at du kan stole på os, fra første kontakt til eftersalgsservice. Selv år senere.

Innovation

Teknologisk udvikling kræver en konstant strøm af nye løsninger. Innovation er derfor blevet et afgørende krav for markedssucces - din og vores. Siden stiftelsen har RSA altid været en af ​​de førende innovatører inden for sine markedssegmenter. Vi videregiver denne knowhow til dig, så du også kan fremme din konkurrenceevne.

Højeste kvalitet
Vi kræver den højeste kvalitet, pålidelighed og effektivitet på vores maskiner og værktøjer. Ligesom du gør. Uanset om det er et stort bearbejdningscenter eller en lille specialbørste. Og da vi ved dette, arbejder vi fortsat med vores produkter, indtil de opfylder disse standarder. Vi overvejer også denne professionalisme.

RSA CUTTING SYSTEMS GMBH
Certificeret kvalitet
Kvalitet er en konstant proces, der skal leves på ny hver dag. Andre kalder det Total-Quality-Management. Vi kalder det professionalisme.

For at realisere vores høje kvalitetskrav efterspørger vi en nul-fejlstrategi på alle niveauer. For kun at nævne ét eksempel: Hver maskine er bygget op i vores forsamlingshaller og testet grundigt, før den forlader vores hus.

Dette er meget arbejde, men resultatet viser os ret: Tilfredse kunder, der styrker deres konkurrenceevne på markedet med vores maskiner, værktøjer og tjenester.

Men det bedste bevis for vores kvalitet er stadig de produkter, der forlader vores hus hver dag og fungerer pålideligt for vores kunder over hele verden

Læs mere her