Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

LØWENER i Stilling søger entreprenørmekaniker med sort bælte i hydrauliksystemer

LØWENER i Stilling søger entreprenørmekaniker med sort bælte i hydrauliksystemer

Faglighed og erfaring
Vi forventer, du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af entreprenørmateriel. Du skal have grundig indsigt i hydrauliske og elektriske anlæg, diagrammer etc. Du taler og skriver dansk – og gerne engelsk. Har du kendskab til elektronisk opgavestyring og rapportering, er det et ekstra plus. I Løwener anvender vi PreCom som administrativt værktøj til serviceadministration.

Personlige kvalifikationer
Du har sans for god kundebetjening, og du har en professionel tilgang til opgaverne. Du er fleksibel, arbejder godt på egen hånd og sætter en ære i at levere en selvstændig og individuel opgaveløsning. Du skal også kunne arbejde i team-work med dine kolleger, når opgaven kræver dette, ligesom du skal kunne kommunikere positivt og åbent med dine nærmeste kolleger.

Vi tilbyder dig
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort vej fra beslutning til handling.

Er du interesseret i jobbet, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte servicechef Tommy Nielsen på tlf.nr. 4064 3035. Skriftlig ansøgning bedes sendt til Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 11.9.2023.  Skriv venligst ”mekaniker” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk