Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

LØWENER i Stilling søger entreprenørmekaniker

LØWENER i Stilling søger entreprenørmekaniker 

Har du god erfaring med service og reparation – og med el og hydraulik ? Så er det dig vi mangler i vores værkstedsteam.

Løwener er kendt for sit førsteklasses maskinprogram, der bl.a. indeholder Kubota minigravere, Bomag komprimeringsmateriel til jord og asfalt samt Ravo fejemaskiner. En maskine fra Løwener er ensbetydende med god førerkomfort og ergonomi, lavt brændstofforbrug og høj driftssikkerhed.
En maskine fra Løwener er samtidigt kundens adgang til den altid professionelle service og vedligeholdelse, der følger med – enten ”on-site” eller på et Løwener værksted i Glostrup eller Stilling.

Din faglige baggrund
Du er sikkert uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende. Det vigtigste er dog, at du har solid erfaring med elektriske anlæg, hydraulik, service, reparation og vedligeholdelse af entreprenørmateriel. Vi hjælper med supplerende uddannelse og træning. Du skal også kunne begå dig på dansk i skrift og tale – også gerne på engelsk.

Din personlighed
Du har en professionel holdning til dit arbejde, og du forstår betydningen af at levere den bedst mulige kvalitet til kunderne, så de også vælger Løwener næste gang.

Du sætter en ære i at løse en opgave så kunden bliver tilfreds og du skal kunne kommunikere positivt og åbent med dine kolleger, sælgerne, salgsadministrationen og øvrige medarbejdere i huset.

Vi tilbyder
Du får et spændende og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt Flemming Mørk på tlf.nr. 4064 45 eller send Flemming en kort ansøgning med CV på e-mail [email protected] hurtigst muligt og senest 15. juni 2024

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt Service om
LØWENER i Stilling søger entreprenørmekaniker
Service
Servicechef, Vest
Ring på:
+45 40 643 035
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Service
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Service.