Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hvilke Kubota minilæssere skal du vælge?

Kubota minilæssere

 

Kubota minilæssere
Kubota har sendt en ny serie af knækstyrede minilæssere på markedet.
Der er tale om 8 stærke modeller med løftekapaciteter på 1000 til 2200 kg, som passer til anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører.

Se vores udvalg af minilæssere her.

Minilæssere af bedste kvalitet og ydelse fra Kubota til salg. Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg. Maskinerne i den nye RT-serie er beregnet til en lang række opgaver inden for eksempelvis byggeri og anlæg, gartnerier og landbrug. Som alle øvrige Kubota maskiner er de nye minilæssere kompakte, sikre og komfortable.

En minilæsser er en stærk, manøvredygtig og alsidig maskine, som hurtigt bliver uundværlig i maskinparken. Den er naturligvis velegnet til tunge løft og transport, men kan i virkeligheden bruges til en bred vifte af arbejdsopgaver hele året rundt. Derfor er det vigtigt, at maskinen er kompakt, sikker og rar at arbejde med – præcis som maskinerne fra Kubota er.

RT-serien er udstyret med Kubotas velfungerende motor, som er kendt for sin driftssikkerhed og holdbarhed. Den er kraftfuld – men alligevel miljøvenlig, specielt i forhold til støj og emissioner. Knækstyringen gør, at maskinerne kommer rundt dér, hvor pladsen er trang og uden at beskadige underlaget. Maskinerne er alle velafprøvede og da der kan tilbydes et stort tilbehørsprogram, kan maskinerne skræddersys til enkelte behov.

Maskinerne er alle velafprøvede modeller, selvfølgelig med Kubota dieselmotorer. Da der kan tilbydes et stort tilbehørsprogram, kan maskinerne skræddersys til enkelte behov.

 

Standard (alt efter maskintype)

Aksler med aut. diff.spær på begge aksler
Dobbeltvirkende hydraulikudtag, mekanisk aktiveret
Flydestilling
Luksussæde med sikkerhedssele, armlæn og forhøjet rygstøtte
Hovedafbryder
Oliekøler
2 arbejdslamper foran
Cyklonfilter
Trafikbelysning
Hydraulisk hurtigskifte
ROPS sikkerhedstag med for- og bagrude inkl. sikkerhedsdøre H/V
Vinduesvisker foran
Kontravægt integreret i kofanger
2 spejle
2 arbejdslamper bagud
Dæk 31x15,5-15 TR-06

Luksus (alt efter maskintype)

ROPS/FOPS lukket kabine med varme, radio og højtaler
Ekstra dobbeltvirkende udtag, elektrisk/hydraulisk i joystick
Fri retur
Ekstra dobbeltvirkende udtag, elektrisk/hydraulisk i joystick
Andet gear 0-10 km/t 0-25 km/t
Dæk 31x15,5-15 Skid

Ring til Flemming Mørk for flere information på mobil nr. 4064 3045 eller [email protected] Så finder vi den Kubota minilæssere som passer til dine behov.