Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Swift-Cut

Mission

Forpligtet til at levere UK-konstruerede, høje kvalitet, smarte skæreløsninger til overkommelige priser. Blive globalt set den førende maskine i indgangsniveauet, let industriel skærebranche. Giv uovertrufne niveauer af service og support til vores kunder og partnere. Forpligtet til den fortsatte vækst af Swift-Cut gennem kvalitet, innovation og værdi.

Swift-Cut Oversigt

Swift-Cut Automations historie begyndte i 2011, da Alan Swift drev en virksomhed, der fremstiller dele til erhvervskøretøjer. Han blev træt af at outsourcere sin metalskæring, så han tog tingene i egne hænder og byggede en lille CNC plasmaskæremaskine, der ville øge hans produktion og spare ham penge. Det tog ikke lang tid, før Alan blev bedt om at bygge CNC plasmaskæremaskiner til tredjepart, og sammen med forretningspartner Derek Davies blev Swift-Cut Automation lanceret.

Nu er et dygtigt team af fremadstormende ingeniører, Swift-Cut Automation, en forpligtelse til fortsat vækst gennem kvalitet, innovation og god gammeldags værdi for pengene, hvilket skaber smarte skæreløsninger, både i England og i udlandet.

Med fokus på spændende nye produktudviklingsprogrammer, distribution til over 35 lande og eksport, der udgør 80% af salget, øges Swift-Cuts-tilstedeværelsen på det globale marked med en fænomenal hastighed. I 2018 blev Swift-Cut uddelt med dronningens pris for international handel - anerkendelse af deres globale succes ved velsagtens den mest prestigefyldte forretningspris i Storbritannien.

  • Lavprisinvesteringer med hurtig ROI
  • Fremragende værdi for pengene
  • Tag kontrol over din egen produktion og reducer dine omkostninger
  • Designet, konstrueret og produceret i England
  • Høj kvalitet bygning
  • Høj hastighed præcisionsskæring
  • Let at lære og bruge
  • Fremragende efterpleje og støtte

Innovation imødekommer overkommelige priser med Swift-Cut - en maskinserie, der tilbyder skæreteknologier på topniveau til overkommelige priser. Smarte skæreløsninger fra Swift-Cut - Hvilken maskine passer dig?

Swift-Cut Pro-serien er en samling af fire maskiner, der strækker sig i størrelse og kapacitet, og tilbyder overkommelige smarte skæreløsninger.

Ideel til produktionsskæring er Swift-Cut XP vores mest robuste og holdbare maskine med branchens førende funktioner og software.

Vores Swift-Jet vandskæringsteknologi kan tage næsten ethvert materiale på sig, med banebrydende software og præcise skærefunktioner.

Vores mest alsidige maskine, Swifty, giver stor værdi for mindre værksteder, uddannelsesfaciliteter og kunstnerstudier.

Læs mere HER