Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hypertherm

 

I 1968 opdagede Hypertherm-grundlægger Dick Couch og kollega Bob Dean en måde at skabe en smalere plasmabue, der er i stand til at skære metal hurtigere og mere præcist end nogensinde før. Halvtreds år senere fortsætter grundlæggende princip om kundefokuseret innovation produktudvikling hos Hypertherm. Og denne ånd af innovation er en af ​​grundene til, at Hypertherms plasma-, laser- og vandstrålesystemer, software, bevægelseskontrol og forbrugsstoffer konsekvent overgår konkurrencen inden for nedskæringskvalitet, produktivitet og omkostningseffektivitet.

Hypertherms forpligtelse til at konstruere og bygge de bedste industrielle skæreløsninger på markedet går 50 år tilbage. Fra ydmyge begyndelser i en garage med to biler til at blive en verdensklasse producent af avancerede skæreløsninger har vores historie været en af ​​innovation, hårdt arbejde og kundefokus.

Hypertherms mission

At give kunderne verdens førende industrielle opskæringsløsninger, at fremme velforeningen og udviklingen af ​​vores Associates og for at berige vores samfund og miljø.

Kerneværdier

Vores virksomhed er solidt forankret i vores kerneværdier, der tages med i alle vores handlinger og forretningsbeslutninger.

Førstegangsbesøgere på Hypertherms amerikanske hovedkvarter komplimenterer os ofte med vores produktionsvirksomhed. De bemærker, hvor ren og velorganiseret vores produktionsfacilitet er, og hvordan vi omhyggeligt samler og tester vores produkter for at sikre, at alle tekniske specifikationer overholdes. Og hvis de ser nøje, vil de også bemærke, at disse specifikationer er så strenge, som de kommer - for eksempel er Hypertherm-forbrugsstoffer bearbejdet inden for proceskontrolgrænser otte gange strammere end diameteren til et menneskehår.

Dette niveau af produktionsydelse sker ikke ved et uheld. Vi er ivrige fortalere for LEAN- og Six-Sigma-metodologier. Et team med Six-Sigma sorte og grønne bælter arbejder kontinuerligt med at forbedre forbedringer på tværs af vores organisation, på udkig efter måder at optimere vores produktionsproces, forbedre vores produkter og videregive besparelserne til vores kunder.

Løftet om fremstilling i verdensklasse strækker sig til Hypertherm Technical Training Institute, et træningsfacilitet på flere millioner dollars, der imødekommer behovet for dygtige CNC-maskinister. HTTI lærer nye maskinister de avancerede færdigheder, de har brug for for at blive medlem af Hypertherm-teamet, mens de også hjælper eksisterende maskinister med at fremme deres færdigheder og karriere.

Læs mere om Hypertherm her