Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubota KX019-4 minigraver til Del-Pin A/S

Del-Pin A/S har netop fået leveret en Kubota Del-pin case KX019-4 minigraver til deres afdeling i Haderslev. Det er nummer tre i rækken, hvoraf de to andre minigravere blev leveret til afdelingen i Esbjerg midt i juni.

De foreløbige erfaringer og tilbagemeldinger fra kunderne er meget positive.

Flere ting, der fremhæves ved minigraveren,del-pin case 2 er specielt de gode adgangsforhold og pladsen i kabinen. Hydraulikken fungerer perfekt, hvilket især viser sig, når der skal laves præsionsarbejde, lyder det samstemmende.

Inden minigraverne sendes ud, bliver de naturligvis gennemgået og klargjort. Her er det en stor fordel, at man bare åbner to skærme, og så er der fri adgang til motor, batteri og køler - udtaler Ernst fra Esbjerg afdelingen.
Kalle fra Haderslev afdelingen så straks, at kabinen i de nye minigravere er meget nem at rengøre.
Der er tænkt på det hele i de nye 2 tons minigravere.

Del-Pin A/S har et indgående kendskab til Kubota minigravere, da man igennem flere år har haft de klassiske Kubota U10 minigravere i flåden.

Kubota KX019-4 minigravere leveres standard med startspærre, hovednøgle og proportionalstyring for kipskovl ( fjernudtag).