Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Miljørigtig producent

gron_2

Vores mangeårige producent og samarbejdspartner Hypertherms kerneværdier er et fokus på at minimere vores påvirkning af miljøet.

At gøre det er afgørende for vores og vores kunder succes. Hypertherm stræber altid efter at blive mere miljøbevidste. Det er en proces vi interesserer os dybt for.

Går langt ud over det lovbestemte
Hypertherm produkter er udviklet til at gå langt ud over lovbestemte miljøkrav. Vi har valgt at imødekomme EU RoHS direktivet for at begrænse brugen af farlige materialer, såsom bly og cadmium i vores Powermax produkter. Vores Powermax systemer er fremstillet på en designeret fabrik der har modtaget betegnelse Guld af LEED. Vi køber 100 % vedvarende energi og er på vej til at nå vores mål om ikke at sende affald til lossepladsen, men at genbruge det. Powermax produkter forsendes i emballage, der kan genbuges 100 %. Vi arbejder også på at gøre vores Powermax systemer mere effektive, så de kan skære tykkere og hurtigere og bruge endnu mindre energi.

Et godt eksempel
Et eksempel på dette er Powermax 65 sammenlignet med en tidligere forgænger, MAX 100®. Begge har samme skærekapacitet, men Powermax65 er meget mindre, lettere og bruger mindre strøm.

 

miljo_hypertherm