Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Lær at forstå plasmateknologi

powermax_foto_2

 

Powermax systemer skærer metal hurtigt og rent

Plasma, og dets intense varme (op til 22.000°C ), dannes når gas ioniseres af elektrisk energi. Powermax® systemer bruger plasma til at smelte metal, og trykluft eller nitrogen til at blæse det smeltede metal væk, efterladende en skærekant af god kvalitet, der i de fleste tilfælde er klar til svejsning. Powermax systemer er også effektive til fugning af metal.

Skæring eller fugning af elektrisk ledende metal
 Hvad enten det foregår på et værksted, en fabrik, hjemme eller på arbejdspladsen, skærer og fuger Powermax systemer alle metaltyper og -former. De fleste modeller fås med en håndholdt brænder eller maskinbrænder, der passer til systemet.

Betjening af et plasmasystem kræver:
• AC-strømkilde (elnet eller generator)
• Trykluft – installeret trykluft, bærbar luftkompressor eller trykluft på flaske. Der bruges ofte nitrogen til rustfrit stål
• Sikkerhedsudstyr, herunder mørke beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm, handsker, beskyttelsestøj og korrekt ventilation.

Vi håber dette har hjulpet til med forstå plasmateknologi bedre.

Hvis du har brug for mere information er du velkommen til at kontakte Ken M. Hansen på mobil nr. 4064 3041 eller [email protected]