Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Plasmaskæremaskine fra Messer, det bedste udstyr på markedet

Messer medarbejdere

En plasmaskæremaskine ud over det sædvanlige

Plasmaskæremaskine fra Messer kan ikke sammenlignes med de fleste andre plasmaskæremaskiner på markedet. Messer er et væsentligt trin oppe i kvalitet og ydeevne. Og det er da også en af årsagerne til at Løwener igennem de sidste 10 år, har leveret over halvdelen af de stationære plasmaskæreanlæg på det danske marked. Løwener leverer ikke blot maskinen, men hele engineeringen, som sammen med kunden, udarbejdes alt efter behov og forventninger til opgaven. Når maskinen leveres er Løwener med omkring opsætning, indkørelse og idriftsættelse af det komplette plasmaskæresystem. Efterfølgende følger så den løbende service og ikke mindst levering af diverse sliddele, der er vigtigt for at maskinen altid kører optimalt og til kundens fulde tilfredshed.

Plasmaskæremaskiner, rørskæremaskiner, skærebrændere, vandstråleskæremaskiner m.m.

Løwener leverer og servicerer udover Messer plasmaskæremaskiner, komplette skæreanlæg og skæremaskiner såsom flammeskæring, Hypertherm transportable og stationære plasmaudstyr samt plasmaskærer og autogenskæreudstyr. Ligeledes leveres vandstråleskæreanlæg, herunder Resato vandstråleskæremaskiner og tilhørende skæreudstyr samt rørskæremaskiner fra HGG.

Se specifikke muligheder her!