Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

EURO PRESS PACK produkterne er mere hårdføre end de fleste

EURO PRESS PACK produkterne er mere hårdføre end de fleste

EURO PRESS PACK produkterne er de eneste i sektoren, der er behandlet med Nitreg® ONC®-processen, som i mange år nu udelukkende er blevet udført på EPPs fabrikker.

Denne proces er en termokemisk behandling anvendt på stål, der starter med den flydende nitrideringsfase efterfulgt af en oxidationsfase, hvilket forårsager en ændring i stålets overfladiske kemiske struktur.

Produktbilledet viser processen fra start til slut.

Denne ændring gør stål usædvanligt hårdt og modstandsdygtigt mod korrosion. Den allerede forbedrede modstand styrkes yderligere ved anvendelse af en speciel olie, der belægger de behandlede overflader og gør dem hårdføre mod korrosion (test udført i rum, viser op til 300 timers modstand mod korrosion i henhold til ASTM B117).

EURO PRESS PACK produkterne, der er behandlet med denne proces, er derfor især egnede til applikationer med store risici for korrosion og mekanisk slid. Blandt andet i varme rum, fugtige og beskidte rum mm. Se billederne herunder for flere applikationer.

Den sorte farve på alle EUROPRESS-produkterne er et direkte resultat af den sidste fase af denne unikke behandling og er kommet til at symbolisere deres langvarige indsats for at forfølge kvalitet.