Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hvordan vælger du den rigtige cylinder til dit hydrauliske løfteudstyr?

Hvordan vælger du den rigtige cylinder til dit hydrauliske løfteudstyr?

Nogle vigtige oplysninger er nødvendige for at vælge den rigtige cylinder.
Disse oplysninger er blandt andet:

  • KRAFT
  • VANDRING
  • LUKKET HØJDE
  • NØDVENDIGT OLIEVOLUME
  • BETJENINGSHASTIGHED

Vægt retur
Belastningsretur, hvor stemplet trækkes tilbage af vægten af ​​lasten (eller enhver anden ydre kraft). Den mindste kraft, der kræves for at trække stemplet tilbage er ca. 0,2% af den nominelle presseværdi af cylinderen. Disse cylindre er den mest økonomiske løsning til en applikation, der ikke kræver hurtig fjernelse af cylinderen, efter at lasten er blevet sænket. Cylindrene i CGG, CGR, CGS intervallerne hører til denne gruppe.

Fjeder retur
Fjederassisteret retur, hvor stemplet trækkes tilbage ved hjælp af en indvendig kompressions- eller spændingsfjeder inde i cylinderen. Disse cylindre foreslås, når det er nødvendigt at fjerne cylinderen hurtigt, når belastningen er blevet sænket. Cylindrene i CMC, CMF, CMI, CML, CMP, CMT intervaller hører til denne gruppe.

Dobbelt virkende
Olieretur (dobbeltvirkende): Stemplet trækkes tilbage hydraulisk ved at pumpe olie ind i cylinderens ringformet kammer. Disse cylindre er ideelle til brug i produktionsapplikationer, hvor der kræves en hurtig cyklustid. Når den bruges i en løfteanvendelse, kan sænkning af lasten styres ved at montere en pilotventil og envejs strømningsfordeler i kredsløbet. Returtrykket kan indstilles til en lavere værdi, når det kun er nødvendigt for at trække stemplet tilbage. Cylindrene i COF-, COI-, COS-serien hører til denne gruppe. Når det er nødvendigt at anvende en trækkraft, anbefaler vi cylindre, der tilhører COD-områderne. Disse cylindre leveres komplet med de krævede gevind og forbindelser og kan også betjenes ved det maksimale arbejdstryk på begge sider af stemplet.

Se et eksempel herunder

Se hele EUROPRESS cylinder katalog HER  eller er hele udvalget HER

Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte nedenstående sælger som vil guide dig gennem - hvordan vælger du den rigtige cylinder