Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

ESAB svejsemaskiner

Hvilken skal du vælge?

Buddy serien - bærbare løsninger til professionel svejsning
Buddy™-serien består af robuste og slidstærke strømkilder til professionelle svejsere. Denne maskine leverer avancerede svejseresultater og driftssikkerhed.
Designet med lang levetid for øje. Fås til MMA og TIG DC svejsning.

Caddy® svejsemaskiner
Det kompakte design med slagfast plast chassis er let og nem at bære. Store varmeafledere og smart design sikrer afkøling af udstyret. Designet sikrer også at alle følsomme dele inden i maskinen bliver holdt rene også i regnvejr. Fås til MMA, TIG og MIG/MAG svejsning.

Renegade serien
Renegade er den mest kompakte og lette svejsemaskine i sin kategori og er definitionen på en arbejdsmaskine. Tre håndtag gør den nem at tage fat i, skubbe, trække eller smide over skulderen, så du kan nå svært tilgængelige områder med begrænset adgang.
Den kører med 300 ampere ved 40 % intermittens med primærkabler og svejsekabler på op til 100 m.
Fås til MMA og TIG DC svejsning.

Origo™ Mig serien
Svejsemaskinen når det gælder effektiv produktion og pre-fabrikation afhøjtlegerede materialer med et meget højt krav til svejseegenskaberne. Strømkilderne er kompakte og solide med et kabinet af galvaniseret stål. Baseret på inverter teknologien IGBT, som sikrer at udstyret er pålideligt oghar enestående svejseegenskab.
Fås til MIG/MAG Compact svejsning.

Se resten af vores ESAB svejseudstyr ved at klikke med en af nedenstående muligheder:
MMA
TIG
MIG/MAG