Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Skæring af tykt materiale ved perfekt balance mellem tid og temperatur i automatiseret proces

Når man skærer i tykt materiale, f.eks. tryktanke, er det vanskeligt at definere den tid og temperatur, som er optimal til foropvarmningen, således at også den tykkeste del af materialet bliver opvarmet til korrekt temperatur. Det kræver med andre ord høj ekspertise og stor erfaring at gøre det korrekt.

Forkert opvarmningstid gør stor skade
Når tykt materiale bliver foropvarmet i bare lidt for lang tid, vil dette resultere i en alt for høj grad af slagge- og kraterdannelse. Dette skyldes det tykke materiale og den voldsomme mængde af flydende slagge. Hvis opvarmningstiden derimod er for kort, vil den samlede materialetykkelse ikke nå op på tændingstemperaturen, så den varmeafgivende proces kan opretholdes.
Processen stopper midtvejs, og operatøren er nødt til at prøve igen på et andet startpunkt. Den skade, der er forvoldt på den forprogrammerede emneprofil, vil kræve et massivt og omkostningskrævende slibe- og svejsearbejde.

Proportionalteknologi til korrekt opvarmning
Hollandske HGG Group BV har udviklet en avanceret teknologi til automatisering af foropvarmningsprocessen. Der er tale om en proportionalteknologi, hvorved oxygenflowet indstilles med henblik på kontrol af varmeafgivelsen under gennemslagsprocessen. Efter en ganske kort foropvarmningstid, hvori materialeoverfladen når op på tændingstemperaturen, startes gennemslagsprocessen på et lavt oxygentryk. Efterhånden som brænderen bevæger sig i retning af initialiseringspunktet på den forprogrammerede emneprofil, skifter den gradvist vinkel, samtidig med at oxygentrykket – ligeledes gradvist - øges til det maksimale tryk for at holde den varmeafgivende proces kørende og for at øge gennemslagsdybden.
Den gradvise tiltning af brænderen betyder, at slaggedannelsen minimeres, hvilket også tjener til beskyttelse af skæredysen.

HGG_tegning

 

Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
Skæring af tykt materiale ved perfekt balance mellem tid og temperatur i automatiseret proces
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 40 643 041
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.