Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Plasmaskærer fra Hypertherm Powermax

Hypertherm plasma skaering

 

Plasmaskærer fra Hypertherm , der på alle områder er verdens førende producent af plasmaskæresystemer, leverer såvel manuelt betjente plasmaskærere som automatiserede enheder til selv de mest krævende opgaver.

Med sine store innovative tiltag, især gennem de seneste 20 år, har Hypertherm med en målrettet investering af ressourcer til nyudvikling, sikret sig en absolut førerposition.

At Hypertherm har kæmpet sig til den position de har i dag, ses bl.a. på den lange række af patenterede system og brænderløsninger, der dagligt sikrer alle brugere af udstyret produktionsstabilitet og bedst mulige driftsøkonomi.

Kendte termer inden for plasmateknologi, der alle er udviklet hos Hypertherm:Powermax 105 m 7,5m slange**

”LongLife® teknologi”
Systemet, der via brændertænding i neutral gas og nedrampning af skærestrømmen ved skæreafslutninger, sikrer maksimeret levetid på forbrugsdelene

”Coaxial assist”
Brænder- og dyse design, der via specielle gas gennemstrømningskanaler indsnævrer lysbuen og mindsker gasturbulens i dysen. Dette optimerer snitkvaliteten, mindsker vinkel afvigelsen og øger skærehastigheden med op til 20 % i forhold til tidligere plasmaskæresystemer.

”Dual-threshold”
Som en form for op-rampning af skærestrømmen ved gennemslag mindskes mængden af metalsprøjt, der evt. kan beskadige skæredysen. Igen øges levetiden på forbrugsdelene.

”ETR (Easy torch removal)”
På de manuelle skæresystemer muliggøres det, at operatøren let kan skifte mellem håndbrænder til manuel betjening og maskinbrænder til skæring i en maskinopsætning.

HyDiffenision™
Den forhenværende plasmaskæreteknologi, der implementerede visse af ovenstående faciliteter til den nyudviklede HyPerformance™ (HPR) teknologi, indeholder i dag alle ovenstående faciliteter og benyttes til mekaniseret skæring.

HyPerformance™
Finstråleplasmaskæring sikrer via fuldstændig integrering af ovenstående faciliteter sammen med nydesignede sliddele, markedets absolut bedste driftsøkonomi grundet sliddelenes lange levetid.

Cool Flow™
Unikt brænderdesign, hvor kølingen af brænderhovedet bevirker, at sprøjt fra gennemslag i kraftig plade ikke brænder fast på dyse mundingen og derved reducerer dennes levetid.

Bemærk:Ved plasmaskæring i aluminium udvikles der Hydrogen H2 (Brint). Hydrogen er let antændeligt med evt. eksplosion til følge, såfremt der i udsugningssystemet opstår lommer, hvor gassen kan samle sig og større mængder opbygges.

Kommer der efterfølgende varme støvpartikler ind i filteret, kan der opstå en eksplosion. Der kræves derfor, som minimum, at filtersystemet er fremstillet til at modvirke dette.

Ved plasmaskæring under vand gælder det samme og vandkarret bør ventileres.

Se de enkelte Hypertherm maskiner her

Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
Plasmaskærer fra Hypertherm Powermax
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 40 643 041
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.