Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Centralsmøring fra ASSALUB

Venligst kontakt os for pris.

Varenummer (SKU): ASSALUB

Centralsmøring

V. Løwener forhandler centralsmøreudstyr fra firmaet Assalub der udvikler og producerer udstyr til håndtering af smøremidler. Dette omfatter udstyr til både manuel smøring og centralsmøring, men også udstyr til håndtering af smøremidler. En meget høj kvalitet af standard produkter kendetegner Assalubs produkter som blandt andet fremstiller  produkter til forsvarsindustrien. Assalub er et privatejet selskab med nogle 40 medarbejdere. Virksomheden er dedikeret til smøring udstyr og håndtering af smøremidler.

PC overvåget manuelt smøresystem

Lube-Right hedder et PC-supporteret, RFID-baseret system, der viser alle aktiviteterne som foretages ved hvert enkelt smørested

Smørestedet forsynes med en RFID transponder, der genkendes af det håndholdte måleinstrument.

Systemet registrerer den faktiske mængde af fedt, som tilføres hvert smørested lige som det kan informere om historien for et hvert af smørepunkterne.

Ud over at minimere sandsynligheden for menneskelige fejl tilbyder systemet også et interessant arbejdsmiljø for smørepersonalet.

Den aktuelt  forbedrede udgave indeholder flere funktioner. Displayet på måleudstyret viser navnet på smørestedet såvel som kommentarer: Hvordan finder man smørestedet eller fokusinformation omkring netop dette smørested? Manglende antal af endnu ikke smurte steder bliver også vist på displayet.

Besøg vor producents hjemmeside, tryk på logoet herunder

Assalub logo

Konto-kunder, tryk her for log-in

Normal lagervare, forbehold for mellemsalg
Ring for pris og info
+45 43 200 300
Varenummer (SKU): ASSALUB

Specifikationer

Specifikationer

Specifikationer