Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Pumper skal vælges efter behov

Pumpe_stort

Hvilken pumpe skal man vælge?

Løweners pumpeprogram er meget stort, hvilke betyder, at det er muligt at få løst stort set alle forekommende industrielle pumpeopgaver, uanset om opgaven er at transportere vand med eller uden partikler, olie, syrer, baser, tynde eller højviskose væsker.

Vi vil herunder beskrive nogle af pumpetyperne i vores pumpeprogram og deres anvendelse. Finder du ikke lige den, der passer til din opgave, så kontakt os og vi finder en løsning.

Centrifugalpumper
Til transport af vandige og lavviskose væsker som f.eks. saltvand, tynde olier, opløsningsmidler eller forskellige syrer og baser.

En centrifugalpumpe er en af de enkleste og økonomiske pumpetyper til transport af vandige og lavviskose væsker som f.eks. saltvand, tynde olier, opløsningsmidler eller forskellige syrer og baser. Det er derfor også den pumpetype, som er mest udbredt og billigst at vedligeholde. Der leveres flere typer centrifugalpumpe-typer tilpasset de forskellige opgaver, bl.a.:

Calpeda, som kan anvendes til en lang række opgaver inden for vandforsyning, til transport af lettere forurenet vand eller brændstoffer som f.eks. dieselolie. Pumperne kan også indbygges i maskiner som f.eks. køleanlæg eller rensebokse. Pumpen leveres i støbejern eller bronze, samt for nogle af de dykkede borerørspumper og mindre typers vedkommende også i rustfrit stål. Pumperne er primært normalsugende tørtopstillet eller selvansugende, men kan også leveres som mindre dykpumper i forskellige materialer.

Travaini producerer ud over væskerings vakuumpumper forskellige centrifugalpumper i norm-udførelse iht. ISO 2858 og 5199 samt selvansugende sidekanalpumper. Standardmaterialerne er støbejern eller rustfrit stål AISI 316, men pumperne fås også i bronzeudførelse til havvand.

Tandhjulspumper
En tandhjulspumpe er positivpumpe, det vil sige, at pumpens volumenstrøm er direkte proportionalt med omdrejningstallet.

Tandhjulspumper har god selvansugningsevne, men der er dog et vist slip (tilbageløb) i pumpen afhængig af tolerancen i pumpen. Slippet er stigende ved stigende modtryk, men faldende ved øgning af væskens viskositet. En tandhjulspumpe er derfor velegnede til mange doseringsopgaver, til transport af alle rene væsker med smørende egenskaber, med høj eller lav viskositet og pumpning til og fra tanke, da pumpen er reverserbar. Som eksempel kan nævnes olier, melasse, kølemidler, polymerer, isocyanater og maling.

Tandhjulspumper er en modulopbygget pumpe, som leveres i ligeløbs- eller vinkelløbsudførelse og med en lang række forskellige standardtilslutninger, så den let indpasses i eksisterende rørsystemer. Pumpen er udført i enten støbejern eller i rustfrit stål og kan leveres med alle former for akseltætninger, blød pakdåse eller som magnetdrevne.

Endvidere kan leveres en række mindre tandhjulspumper bl.a. udført i kunststof eller rustfrit stål med magnetdrev og hastighedsregulering til f.eks. doseringsopgaver.

Vores producenter er blandt andet:

Victor Pumps    Liquiflo    Steimel

Kemipumper

Transporterer aggressive eller farlige væsker såsom koncentrerede syrer, baser og andre kemikalier, med eller uden faste partikler.

Kemipumper kan være udført i forskellige kunststoffer eller metallegeringer og oftest som centrifugalpumper iht. ISO-norm 2858 (EN 22858). Pumperne kan anvendes til en lang række krævende industriopgaver til transport af aggressive eller farlige væsker såsom koncentrerede syrer, baser og andre kemikalier, med eller uden faste partikler. Desuden kan de anvendes til f.eks. tankanlæg, bejdseanlæg til rustfrit stål, røgrensning samt anlæg til rensning af industrielt spildevand.

Pumperne kan også leveres i vertikal udførelse til indbygning i f.eks. tanke. Til transport af partikelfri væsker kan pumperne leveres som magnetdrevne.

Vores producent er Tecnium.

Membranpumper
Velegnet til transport eller dosering af mange forskellige medier, lige fra syrer, baser, opløsningsmidler, maling, lak, trykfarver til levnedsmidler.

En membranpumper er en meget anvendt pumpetype på grund af deres gode selvansugende egenskaber såvel i tør som i spædet tilstand. Pumpetypen udmærker desuden sig ved, at den kan transportere en del faste partikler, slidende eller bløde.

Især i trykluftdreven udførelse fås pumperne i mange forskellige materialer såsom kunststof, letmetal eller rustfrit stål. De er derfor velegnet til at transportere eller dosere mange forskellige medier, lige fra syrer, baser, opløsningsmidler, maling, lak, trykfarver til levnedsmidler.

Graco trykluftdrevne membranpumper af typen Husky fremstilles i aluminium, rustfrit stål eller kunststof, med membraner i gummi eller kunststof afhængigt af anvendelsesformålet. Pumperne kan også leveres med nedadvendt manifold på sugesiden, så de kan bruges som fadpumper fra tromler eller palletanke. Desuden kan pumperne leveres i ATEX-godkendt udførelse til brug i eksplosionsfarlige områder. Til transport af levnedsmidler fås de i en sanitær- og FDA-godkendt udførelse.

Kapacitetsområdet spænder fra 3 l/min. til 1.000 l/min. op til 17 bar tryk afhængig af udførelsen.

Caffini membranpumper Libellula & microLib er beregnet til pumpning af varmt eller koldt vand fra for eksempel udgravninger, som indeholder et stort antal slidende partikler. Pumperne kan også trække et par enkelte sugespidser. I standardudførelse leveres pumperne på bærestel eller vogn med enten benzin- eller dieselmotor. Som industripumper kan de også leveres med el-motorer.

Kapacitetsområdet spænder fra 50 l/min. til 750 l/min. op til 15 mVS.

Slangepumper
Til alle typer væske, som gummi er resistent over for, både tyndt- og tyktflydende produkter med eller uden partikler.

En slangepumpe har et meget bredt anvendelsesområde med de begrænsninger, som slangernes gummikvalitet nu en gang giver. Pumperne kan anvendes til transport af alle typer væske, som gummi er resistent over for, både tyndt- og tyktflydende produkter med eller uden partikler. Slangepumper er også velegnet til doseringsopgaver såsom polymer, kalkmælk eller jernsulfat. Som levnedsmiddelpumpe giver en slangepumpe en meget skånsom transport af produktet.

Ragazzini type Rotho er en tørtkørende slangepumpe, som udmærker sig ved at være særdeles servicevenlige, da husene er uden glycerinfyldning eller andre væsker. Derfor er der ingen risko for kontaminering af produktet ved evt. havari af slangen. Slangen bliver kun smurt udvendigt med en levnedsmiddelgodkendt silikonespray eller fedt, og pumpens hus kan forsynes med en lækagevagt for overvågning. Rotho kan desuden leveres med frekvensomformer for hastighedsregulering til f.eks. doseringsopgaver.

Pumperne leveres i størrelser fra 3/8" til dobbelte 3" pumper med motoreffekter fra 0,18 til 11 kW.

Specialpumper
En specialpumpe bliver designet til opgaver, hvor kravene til kvalitets- og materialekontrol er store, for eksempel offshore- eller petrokemisk industri.

Specialpumper leveres til en række opgaver med store krav til kvalitets- og materiale-kontrol, for eksempel offshore- eller petrokemisk industri. Det kræver, at pumpen er mere eller mindre designet til opgaven.

Klaus Union er specialist i produktion af "tætningsløse" pumper og ventiler med magnetdrev til industriformål. Pumperne er primært i rustfrit stål, men kan også være i andre ædlere metallegeringer eller for eksempel titanium. De kan anvendes til næsten alle industriopgaver som tørtopstillede eller langakslede dykkede pumper. Pumperne kan bruges til transport af brandfarlige eller giftige væsker – det vil sige, hvor der kræves hermetisk lukkede systemer.

De leveres med ydelser op til 1.000 m3/h og 150 mVS i temperaturområdet fra -120 til +450 °C.

Habermann fremstiller større centrifugalpumper til krævende opgaver i specielle stållegeringer til brug ved sandgravning, sukkerproduktion og røgrensning på kraftværker.

Vi kan også levere pumper til en lang række opgaver inden for kraftværkssektoren, fjernvarme, vandforsyning og offshore-formål.

Se meget mere om de enkelte pumpetyper her

eller se vores brochure HER

 

Kontakt Kenneth J. Andersen om
Pumper skal vælges efter behov
Kenneth J. Andersen
Salgsingeniør
Ring på:
+45 22 685 980
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Kenneth
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Kenneth.

Kontakt Anja Bidstrup om
Pumper skal vælges efter behov
Anja Bidstrup
Salgssupporter
Ring på:
+45 43 200 353
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Anja
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Anja.