Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Vandmålere

Rent vand er blevet en kostbar og knap ressource. Derfor skal den enkelte forbruger betale for sit forbrug af vand, som registreres af en vandmåler.

Det stiller store krav til vandmålerens præcision, ikke blot for at sikre en korrekt registrering til brug for afregning, men præcise målinger giver også information om eventuelle spild i ledningsnettet.

Du finder en løsning til ethvert behov i vores store udvalg af vandmålere: fra små varmt- og koldtvandsmålere ved tappestedet i den enkelte husstand til hovedmåleren på vandværket. Vi har også komplette systemer til fjernregistrering, så måleren f.eks. kan aflæses via fjerntælleværk eller håndterminal uden direkte adgang til måleren. Hurtigt og nemt.

Præcision, lave omkostninger til vedligeholdelse og lang levetid er alfa og omega for at sikre god økonomi. Alle vores målere er tørtløbende, dvs. uden vand i tælleværket, og klassificeret i klasse B eller C. Det sikrer præcise målinger og få udgifter til vedligeholdelse, fordi der ikke kommer aflejringer og urenheder i tandhjul og lejer.

Vandmåler encoder Vandmålere Vandmålere 1

Den rigtige vandmåler kan tjene sig selv ind på få uger.

En dryppende vandhane kan koste op til 1.750 kr. om året (baseret på et forbrug på 6 liter i timen og en gennemsnitlig m3-pris på 35 kr.)
En Recordall hvirvelskivemåler registrerer forbruget allerede fra 3 liter/timen, så den får det hele med, også forbruget fra den dryppende vandhane eller cisterne.

Den lille merpris for denne type måler er derfor hurtigt tjent ind. Under alle omstændigheder vil målerens meget lange levetid give en direkte økonomisk fordel, også i installationer uden vandspild.

Når måleren skal monteres tæt ved tappestedet på toilet eller i køkken, er det vigtigt med en pæn eller skjult montering – de færreste forbrugere synes at en vandmåler pynter på toilettet.
Det klares nemt med en en- eller flerstrålet vingehjulsmåler til koldt eller varmt vand (max. 130°C). Vi har en række målere til indbygning også på svært tilgængelige steder. Målerne kan monteres lodret eller vandret, de findes i mange forskellige byggelængder og tilslutninger.

Som hovedmåler til f.eks. vandværker vil en magnetisk induktiv måler med eller uden display, impuls- og analog udgang, min og max grænseværdiindstilling, tørløbsovervågning eller pumpestyring give stor sikkerhed for stabil drift. Vi har målere i alle størrelser fra DN 6 til DN 1400.

Til flow fra 35 m3 og opefter er en Woltman-måler en rigtig god løsning til både koldt og varmt vand. Måleindsatsen kan udskiftes, og måleren kan forsynes med indbygget impulsgiver.

Fjernaflæsning.

Systemet består af en vandmåler med batteriløst tælleværk, et radiomodul, mobil aflæserenhed (PAD) og en radiomodtager.

Aflæsningen forgår via en PDA, som er Bluetooth kontakt med en radio receiver. I PDAén er der lavet ruter med vejnavne og boliger, hvor serienummeret på måleren er knyttet til den aktuelle forbruger.

Links