Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Ragazzini slangepumper

Slangepumper har et meget bredt anvendelsesområde med de begrænsninger, som slangernes gummikvalitet nu en gang giver.Pumperne kan anvendes til transport af alle typer væske, som gummi er resistent over for, både tyndt- og tyktflydende produkter med eller uden partikler. Slangepumper er også velegnet til doseringsopgaver såsom polymer, kalkmælk eller jernsulfat. Slangepumper giver en meget skånsom transport af produktet.
Slangepumper 3_jpg@p0x0-q85-M250x230-FrameNumber(1)Ragazzini type Rotho er en tørtkørende slangepumpe, som udmærker sig ved at være særdeles servicevenlige, da husene er uden glycerinfyldning eller andre væsker. Derfor er der ingen risko for kontaminering af produktet ved evt. havari af slangen. Slangen bliver kun smurt udvendigt med silikonespray eller fedt, og pumpens hus kan forsynes med en lækagevagt for overvågning. Rotho kan desuden leveres med frekvensomformer for hastighedsregulering til f.eks. doseringsopgaver.
Pumperne leveres i størrelser fra 3/8″ til dobbelte 3″ pumper med motoreffekter fra 0,18 til 11 kW.