Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Centrifugalpumper tilpasset din opgave

Centrifugalpumper 3_jpg@p0x0-q85-M250x230-FrameNumber(1)

Centrifugalpumper er en af de enkleste og økonomiske pumpetyper til transport af vandige og lavviskose væsker som f.eks. saltvand, tynde olier, opløsningsmidler eller forskellige syrer og baser. Det er derfor også den pumpetype, som er mest udbredt og billigst at vedligeholde.

Vi fører forskellige centrifugalpumpe-typer tilpasset de forskellige opgaver.

Calpeda er pumper, som kan anvendes til en lang række opgaver inden for vandforsyning, til transport af lettere forurenet vand eller brændstoffer som f.eks. dieselolie. Pumperne kan også indbygges i maskiner som f.eks. køleanlæg eller rensebokse. Pumperne leveres i støbejern eller bronze, samt for nogle af de dykkede borerørspumper og mindre typers vedkommende også i rustfrit stål.Pumperne er primært normalsugende tørtopstillet eller selvansugende, men kan også leveres som mindre dykpumper i forskellige materialer.

Travaini producerer ud over væskerings vakuumpumper forskellige centrifugalpumper i norm-udførelse iht. ISO 2858 og 5199 samt selvansugende sidekanalpumper. Standardmaterialerne er støbejern eller rustfrit stål AISI 316, men pumperne fås også i bronzeudførelse til havvand.