Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener har 128 år på bagen. Hør hvordan de tænker nyt og følger med den digitale udvikling.

I de senere år har robotter i stigende grad været anvendt af produktionsvirksomheder. Det betyder, at nogle af de produktioner, der tidligere blev flyttet til lavtlønsområder, er kommet tilbage til Danmark.

Det samme mønster kan vi få at se, som droneteknologien vinder indpas. Desuden ser vi ser i stigende grad anvendelse af ”simpel” automation, som giver store fordele, fx transport af råvarer til maskine og produkt fra maskine til pakning.

3D-printerne afløser lageret
3D printning kommer til at transformere en del produktionsvirksomheder. I den nærmeste fremtid kan man forestille sig, at det især drejer sig om reservedele, hvor kunden selv printer den reservedel, der er behov for. Så behøver virksomheden ikke længere så meget lagerplads. På længere sigt kan man forestille sig at selve (masse)produktionen bliver foretaget af 3D-printere, og produktionsvirksomheder bør derfor konstant monitorere udviklingen af 3D-printere, da de kan føre til disruption af klassiske produktionsvirksomheder.

Kunderne går eje til leje
En anden tendens er, at produkter designes og produceres med henblik på at skulle bruges af flere kunders brug og flere generationer af kunders brug jævnfør fra eje til leje og fra produkt til service mega- trends. Det medfører totalt set færre producerede enheder, men ofte i bedre kvalitet, hvilket igen skubber balancen for, hvor det bedst betaler sig at producere til fordel for højtlønsområder som Danmark.

Løwener har 128 år på bagen. Hør hvordan de tænker nyt og følger med den digitale udvikling.

https://www.youtube.com/watch?v=FunRoCRoFnQ