Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Magnetisk induktive flowmålere

badgerLøwener leverer et stort udvalg indenfor magnetisk induktive flowmålere i både flangeudførelse, til ”sandwich montering, med mejerikoblinger og til enten ex-områder zone 1 og 2 og til indbygning i maskiner.

Løwener præsenterer en ny serie af magnetisk induktive flowmålere til ex-områder zone 1 og 2: ModMAG M3000 og M4000 fra Badger Meter. Flowmålerne er med et nyt flot designet forstærkerhus, primært til anvendelse i Ex-zone 1 og 2 i såvel samlet som adskilt version. Beskyttelsesklassen er IP67. Programmering af målerne kan foretages med magnetpen eller via trykknapper. Den nyudviklede forstærker har høj nøjagtighed, især i de lave flowområder, og exitationsfrekvensen (målefrekvensen) kan programmeres fra tastaturet. ModMAG M3000 og M4000 er velegnet til den kemiske og farmaceutiske industri samt til eksplosionsfarlige områder.

Magnetisk induktiv flowmåler til indbygning i maskiner ModMAG M1000 fra Badger Meter er en magnetisk induktiv flowmåler uden display og fås derfor til en meget attraktiv pris. Den findes i størrelser fra DN6 til DN1400 med DIN/ANSI flanger og i sanitær udførsel med Milkpipe DIN11851 eller Tri-clamp tilslutning fra DN10 til DN100. Beskyttelsesklassen er IP65. Den nye måler er som standard forsynet med en 24 volt strømforsyning uden display og med passive udgange som kan programmeres via en RS232-udgang. Med en nøjagtighed på +/- 0,5% af aktuelt flow (>0,5 m/s) og flowmåling mellem 0,03 og 12 m/s i begge retninger kan måleren anvendes til mange formål. ModMAG M1500 har samme egenskaber som M1000, men er med display. Begge målere er velegnet til indbygning i maskinanlæg (OEM-markedet), køretøjer og batchprocesser m.m. ModMAG M3000 er magnetisk induktive flowmålere til ex-områder, primært zone 1 og 2. væsker og granulater op til 5 meters højde. MicroScan er forsynet med et 4-20 mA udgangssignal, som kan tilsluttes en pc.

Se mere om ModMag M1000 her samt øvrige muligheder

M1000