Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Detektering af røg og gas

Sluk branden før den starterTID_web.jpg@p0x0-q85-M500x500-FrameNumber(1)

Det handler om at opdage en brand før den opstår. Det handler om at skabe den største tryghed som teknologisk muligt. Chriscon systemerne hører til de absolut hurtigste og mest anerkendt
e aspirations- og røgdetekteringssystemer på markedet. De kan afgive alarm på 4 niveauer, således at en potentiel brand opdages, inden den overhovedet når at udvikle sig til en brand.

Elektronisk brand

En elektrisk brand er i gennemsnit 6 timer om at udvikle sig fra at være en svag overbelastning til et inferno af røg og ild. Systemet fanger begyndelsen inden for de første 5 minutter, og det er således muligt at træffe de nødvendige forholdsregler på allertidligste stadium og dermed effektivt beskytte værdier, som ønskes bevaret.

Forskellen skaber trygheden

Til forskel fra traditionelle punktdetektorer, som først reagerer på et højt røgniveau (= brand), er et Chriscon aspirationsanlæg en langt tryggere løsning, fordi det alarmerer meget tidligt i situationer, som kunne medføre problemer og skader som følge af høje temperaturer og brandslukning.

Meget mere følsom

Et Chriscon aspirationssystem er typisk 1.000 gange mere følsomt end et konventionelt system. Der er ingen falske og blinde alarmer, og – til forskel fra de fleste andre systemer, som er passive – er Chriscon et dynamisk aktivt system.

Se mere på Chriscons hjemmeside - klik på linket nedenfor.

Link

Filer