Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fuldautomatisk og uden kabelføring – alternativ metode til aflæsning af målere

22.04.2013
Sådan kan radiator- og vandmålere også aflæses

Sontex i Schweiz, vores mangeårige producent af energimålere og temperaturfølere, har udviklet en alternativ metode til aflæsning af radiatormålere og vandmålere. Med de nye radiobaserede radiatormålere og koldt-/varmtvandsmålere bliver aflæsningen overført automatisk og uden kabelføring.

Trådløs transmission
En radiorepeater placeret på en etage i en ejendom sender trådløst videre til næste repeater, og til sidst samles aflæsningerne i enten en M-bus master eller en GSM-transmitter. Radioenhederne er bidirektionale, hvilket betyder, at der ikke sker en konstant udsendelse af radiosignaler fra enhederne. Aflæsningerne ender således på ejendommens egen PC.

Mobilt aflæsningsudstyr er også en mulighed
Målerne kan også aflæses mobilt med udstyr bestående af en PDA og en radioreceiver. Såvel radiatormålerne og vandmålernes radiomodems gemmer den månedlige værdi for sidste 15 måneder.

Administration via ejendommen
Vi tilbyder radiobaserede radiomålere og vandmålere, som ejendommen selv kan administrere. Alternativt kan aflæsningerne sendes til et eksternt afregningsfirma, som så sørger for udstedelse af regninger.

Mere information
Lars Nissen-Petersen - mobil 40 643 005 - e-mail: [email protected]
eller
Danilo Chiappini - mobil 40 643 029 - e-mail: [email protected]