Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Vær dækket ind til at løse en lang række opgaver med ATi gas detektorer.

01.11.2023

ATi Håndholdt eller Fastmonteret gas detektor.

Alt afhængig af hvilken opgave der skal løses med en gas detektor, kan Løwener tilbyde både fastmonteret eller håndholdt gas detektor fra ATi.

D16 PortaSens III gas detektor er håndholdt og kan bruges til at udføre kontinuerlige lækagetjek i gaslagerområder, omkring procesudstyr, rørledninger eller i lukkede rum før adgang.

Læs mere om ATi D16 PortaSens III gas detektor.

F12D gas detektor er en gasdetektor der skal fastmonteres, den kan benyttes når applikationen kan klares med ekstra forlængerledning til sensor inden for 1.9 meter og når der er behov for et advarselssystem med eller uden AutoTest funktion.

Læs mere om ATi F12D gas detektor.

Fælles for disse gas detektorer er at de begge kan måle op til 60 forskellige gastyper. Detektorerne bruger gas sensorer som kan udskiftes alt efter hvilken type gas man ønsker at måle.


AutoTest
Afhængig af hvilken gas sensor der anvendes, har nogle af disse AutoTest funktion, der kan bruges med F12D gas detektor.
AutoTest er patenteret design der automatisk tester og verificerer sig selv dagligt med selv-genereret gas. Funktionen kan opdage og overvåge potentielt giftige og brandfarlige gasser.

Læs mere om ATi AutoTest i brochuren her

Der er følgende auto-test generatorer:

  • E18-11 Klor gas generator.
  • E18-15 Ammoniak gas generator.
  • E18-16 Kulilte (Carbonmonoxid) gas generator.
  • E18-24 Svovlbrinte gas generator.
  • E18-27 Svovldioxid gas generator.
  • E18-22 Blåsyre (HCN) gas generator.