Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

4 vandbehandlings sensorer fra s::can

27.11.2023

Løwener har et stort udvalg af analyseudstyr til vand, heriblandt vandbehandlingssensorerne hyper::lyser, peroxy::lyser, chlodi::lyser og chlori::lyser fra s::can.

Hyper::lyser vandbehandlingssensor

hyper::lyser er en amperometrisk sensor til måling af brintoverilte/hydrogen peroxide (H2O2). Ideel for alle typer af vandbehandling med behov for måling af brintoverilte.

Læs mere om hyper::lyser HER

Peroxy::lyser vandbehandlingssensor

peroxy::lyser fra s::can er en amperometrisk sensor til måling af pereddikesyre (C2H4O3). Denne sensor er ideel for alle typer af vandbehandling med behov for måling af pereddikesyre og er ikke krydsfølsom over for høj koncentration af brintoverilte/hydrogen peroxide.

Læs mere om peroxy::lyser HER

Chlodi::lyser vandbehandlingssensor

chlodi::lyser er en amperometrisk sensor for måling af klordioxid (ClO₂). Denne sensor er ideel til brug inden for alle typer af vandbehandling.
Chlodi::lyser sensor er ikke krydsfølsom over for klor.

Læs mere om chlodi::lyser HER

Chlori::lyser vandbehandlingssensor

Chlori::lyser er en pH- og flow-uafhængig sensor til overvågning af frit klor eller total klor.
Den interne bufferelektrolyt tillader pH-uafhængig måling på mellem 4 – 10+ pH og dens 3-elektrodesystem giver stabile aflæsninger. Denne sonde er ideel for drikkevands applikationer.

Læs mere om chlori::lyser HER