Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Stilling søger reservedelsekspedient til entreprenørmateriel

Løwener i Stilling søger reservedelsekspedient til entreprenørmateriel

V. Løwener A/S råder over et af markedets bredeste og kvalitetsmæssigt førende programmer af entreprenørmateriel, bl.a. Kubota, RAVO, Mathieu og BOMAG samt to moderne værksteder i Glostrup og Stilling, hvor vi udøver vores ekspertise i reparation og vedligeholdelse af feje- og entreprenørmaskiner. Vi er kendt for vores rettidige og præcise opgaveløsninger.

Løwener – en slagkraftig organisation
V.Løwener A/S råder over en udekørende sælgerstab på 5 personer, en serviceorganisation på i alt 15 teknikere/montører (ligeligt fordelt mellem Stilling og Glostrup) samt en reservedelsekspedition og salgsadministration på i alt 8 personer.

Vi omsætter for ca. kr. 205 mio.DKK om året. Vores producenter er bosiddende i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan. Vi kommunikerer med producenterne på engelsk.

Dine primære opgaver
Din primære funktion bliver at fungere som det logistiske bindeled i vores reservedelsforretning, hvor du skal hjemtage og ekspedere rette dele til rette tid. Du skal løse opgaverne i et tæt samarbejde med dine kolleger i reservedelsafdelingen, værkstedspersonalet, de udekørende sælgere – og ikke mindst – Løweners mange kunder.

Faglighed og erfaring
Du har solidt branchekendskab fra auto- eller entreprenørbranchen, f.eks. fra en stilling som reservedelsekspedient, mekaniker eller anden relevant beskæftigelse. Det er også vigtigt, at du har flere års erfaring fra et travlt salgsmiljø med fokus på kunder og kvalitetsløsninger. Du skal kunne beherske dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du er fortrolig med IT. Vi anvender bl.a. Office-pakken og NAV-systemet.

Personlige kvalifikationer
Du er udadvendt, robust og selvstændigt tænkende. Du er en ildsjæl, som brænder for kunder og salg, og du går gerne lige det ekstra skridt. Du fungerer også godt i teams, da vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. Din kommunikationsform er åben, ligefrem og tillidsvækkende. Du er en positiv og hjælpsom kollega med godt humør og fin situationsfornemmelse.

Vi tilbyder dig
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort vej fra beslutning til handling.

Er du interesseret i jobbet, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte reservedelschef Finn Østergaard på tlf.nr. 4320 0396. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 4.6.2024. Skriv venligst ”ansøgning reservedelsekspedient” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne allerede 1.7.2024.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

 

 

V. Løwener er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark. Løwener er bl.a. forhandler af Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag tromletræk, tandemtromler, vibrationsplader, stampere, asfaltudlæggere og asfaltfræsere, Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner og meget mere. Løwener Gruppen har i alt ca. 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

 

Kontakt Finn Østergaard om
Løwener i Stilling søger reservedelsekspedient til entreprenørmateriel
Finn Østergaard
Reservedelschef
Ring på:
+45 43 200 396
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Finn
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Finn.

Kontakt Gurli Andersen om
Løwener i Stilling søger reservedelsekspedient til entreprenørmateriel
Gurli Andersen
Specialkonsulent
Ring på:
+45 43 200 311
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Gurli
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Gurli.